Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

ONLAR HAYATIN ADETA VAZGEÇİLMEZLERİ

TARÇINIMIN İLK EVE GELDİĞİ ZAMANLARI DÜŞÜNÜYORUMDA ÇILDIRMADIĞIMA ŞAŞIYORUM.YARAMAZLIKLARINDAN DOLAYI BEZMİŞTİM,AMA ŞİMDİ ANLIYORUMKİ HERŞEYE DEĞERMİŞ.ŞUANDA 13 AYLIK HALA BEBEK AMA ARTIK AKILLI FAKAT HALA YARAMAZ.TARÇINIMIN SAYESİNDE 6 ÇİFT AYAKKABIM HALIM GİYSİLERİM YOK OLDU.AMA İNANIN BİR KERE DAHİ KIZAMADIM ÇÜNKİ GÖZLERİNE BAKTIĞINIZ AN BENİ BU KADAR SAAT YANLIZ BIRAKTIĞINIZ İÇİN SUÇLU SİZSİNİZ DER GİBİYDİ.1AYLIKKEN GELMİŞTİ GELDİĞİNİN 3GÜNÜ BUNU NERDEN ALDIYSANIZ GERİ GÖTÜRÜN DİYE KIYAMETLERİ KOPARMIŞTIM.BİRAZ ANLAYIŞ VE SABIR GEREKİYOR.HERŞEYİ ANLAMALARI İÇİN ZAMAN TANIMALIYIZ.ONLAR ÇIKARSIZ EN İYİ DOSTLAR.LÜTFEN KOLAY VAZGEÇMEYİN ÇÜNKİ ONLAR EĞLENCELİK DEĞİL ÇOĞU İNSAN COCUĞUNUN GÖNLÜ OLSUN DİYE ALIP ONDAN SONRADA SORUMLULUĞU AĞIR GELİYOR DİYE SOKAĞA ATIYORLAR YADA SATIYORLAR.BANA GÖRE İNSAN NASILKİ ÇOCUĞUNU SATAMAZSA DOSTLARIMIZDA SATILIK MAL DEĞİL.BU ANLAYIŞ SEVGİMİZİN EN İYİ GÖSTERGESİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ONA İYİ BAKILACAĞINDAN EMİN OLMADIKTAN SONRA LÜTFEN MADDİYATI DÜŞÜNMEYİN.ÇÜNKİ ONLAR SİZİ KOŞULSUZ SEVEN TEK CANLI!!!

img

ramthaa24

20 yıl 1 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet zaten hayvansevgisi işte böyle bişey

tüüüüüm hayvanları(cins olsun,sokak köpeği olsun)hepsine biraz sevgi gerekiyor

img

şilacık

20 yıl 7 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ramathaa24,şimdi yazını okuduktan sonra gözümün önüne mısıra yaptığı bir yanlıştan sonra bağırdığımdaki bakışları geldi...çocuk gibi,evet belki bi süre nekadar cezalandırılırsa cezalandırılsın aynı şeyleri yapmaya devam ediyor ancak yaptıktan sonraki "evet biliorum yapıorum ama sanırım engelleyemiyorum"bakışı içimi daha bi ısıtıo şimdi...şuanda bunu tarif edemeyeceğim ancak ,şimdi düşününce fark ettiğim birşeyi paylaşmak istiyorum ben...sabahları genelde hep aynı saatte kalkıp işe gidiyorum,bu hafta içerisinde bugünde dahil olmak üzere 4 kez olması gereken saatten 20 dakika geç uyandım ancak şimdi şimdi farkediyorumda aslında (alarmı kapattıktan sonra uykumu gerçekten alana kadar uyanmam nerdeyse mümkün değil) ben kendim uyanmıyorum,bir ses bir dokunuş uynadırıo,gözümü açtığımda mısır yatağımın yanında burnumun içine girmiş beni beklio...gözümü açtığımda kafasını geri çekio ama sanırım geç kaldığımı düşündüğü için beni uyandırmaya çalışıo...yaaa bu mümkün mü yaaa,şimdi takıldım ben buna..çünkü mısır bunu yapmıordu,ben uyurken beni uyandırmaya yeltenmiyordu(hafta sonları özellikle)ilginç....

img

seyran

20 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm ramthaa24, sana kesinlikle katılıyorum, köpeğim yok ama kedim vardı. evi darmadağın etti tabi. ancak izmirde eminim köpek eğitimi veren kuruluşlar vardır. bunlara danışırsan sana mutlaka yardımcı olacaklardır. bunlara vereceğin masraf belki bir kez olacak ama bundan böyle tüm ayakkabıların halın ve ev eşyan ve sinirlerin sağlam kalacak. üstelik onlara bunu dayak, kızma veya bağırma olmadan öğretiyorlar. televizyonda görmüştüm. eski forumda da bununla ilgili bir başlık hatırlıyorum.

img

momo

20 yıl 3 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok haklısın ramthaa24 yanı okadar sırın ve sevecen oluolarkı kucukken ama bı okadarda yaramaz bende dıs doktugundekı halını unutamıorum kızımın halka saklarım ıkı dısını kacx tane cdım kasetlerım terlıklerım kıyafetım cuzdanım vs... heosını kemırdı ama herseye deger o benım kanım canım herseyım onun uzulmesıne dayanamöam ben bıraz once yaramazlık yaptı bende ona kızdım [güyaa:))]heheyyt nerdee :D ole bı baktıkı gulmekten alamadım kendımı ve gıdıp bı gusel mıncıkladım onu onlar herseye deger bızım kahrımızı ceken tek essız varlık onlar sevgıler...

img

miraylili

20 yıl 1 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

herkese tekrar merhaba;tarçınla ilgili yazdıklarımda sanırım atladım tarçın 7.ayında temel eğitim aldı.400dolardı 15gün eğitimde kaldı.ondan ayrı olduğum onbeş günde toplam 6 kerede beraber eğitim yapmak için gittim.ama inanın her gittiğimde gözyaşlarım sel oldu.sanki onu birdaha göremiyecekmişim gibi geldi hep.onbeş günün sonunda dünyalar her ikimizin oldu.zaten çok akıllı ve söz dinleyen bir dost.eğitimini hergün bir saat tekrar etmek gerekiyordu ama biz birbirimizi o kadar iyi çözdükki ikimizde elimizden geldiğince birbirimizi üzmemeye gayret ediyoruz.onlar okadar planlılarki bana göre bizler anlayışlı olmalı ve onları gözlemlemeliyiz.sevginin aşamıyacağı bir duvar yok.

img

ramthaa24

20 yıl 1 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

feda olsun tüm terlikler o zaman:)

img

momo

20 yıl 3 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ