Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar
İstanbul`dan 150x40x60 360 litrelik tam takım akvaryum - 3.sayfa
Merhaba, Elimde şu anda kullanmış olduğum 150x60x40 (40 derinlik) atman dış filtreli, atman iç filtreli, atman ısıtıcılı ve özel taşlı ve kumlu halihazırda akvaryumumu ev değişikliği sebebiyle satmak durumundayım..10mm camdan köşebentli gayet sağlam yaklaşık 11 ay kullandım. Fiyatı konusunda inanın net bir fikrim yok.. çünkü ticaretini yapmadığım için piyasasını bilmiyorum ama aklımdaki rakam 300-350 ytl arasında bir rakam düşünüyorum.. ilgilenen arkadaşlara gerekirse msn ya da cep telefonundan daha detaylı bilgi veririm. İstanbul büyükçekmece`de oturuyorum. bilginize Saygılarımla.. [email protected] cep: 0544 883 33 94
İlan Günceldir... 13 mayıs 2008 (fiyatta yer sıkıntısından dolayı indirim yapmak zorunda kaldım.. ilgilenen arkadaşlara duyurulur 275 ytl`ye veriyorum.. bilginiz olsun
Arkadaşlar resimleri ve akvaryumu detaylı bir şekilde anlatan bir maili adresinize gönderdim. bilginize.. İlan Günceldir.. (20 Mayıs)
İlan Günceldir.. 22 Mayıs
kardes resım gorebılırmıyım [email protected]
Bende bilgileri alabilirmiyim teşekkürler [email protected]
Bende bilgileri alabilirmiyim teşekkürler [email protected]
Slm, Akvaryum, 01.07.2008 Pazar günü satılmıştır. İlginize teşekkür ederim. Tekrar başka bir forumda görüşmek dileğiyle..