Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

cüce tavsan yavrulari

kendim almanyadan gelirken getirdigim hollanda lop ve cüce tavsanimin yavrulari oldu ve bu sirin yavrulardan isteyenler simdiden bana yazsin yavrularin renkleri siyah ve kül rengi kulaklari düz kulak yavru 75 ytl

img

ahmetkoyuncu

17 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

marhaba bende hollanda lop veya cüce tavşan düşünüyordum fiyat biraz makul olsa anlaşsak marmariste ikame etmekteyim

img

sinemim

17 yıl 3 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ahmet kardeş,bende de hollanda lop ve netherland dwarf(cüce tavşan)var,henüz yavrulamadılar,sende ki yavruların bir resmini ekler misin?çok güzel yavrular olacağını düşünüyorum bu melezlerin.

img

keremcan

17 yıl 9 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben 1 tane lop tavşanı almak istiyorum ahmet bey biraz daha ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.yani yavru tavşanlar ikisinin kırması mı? resim gönderebilir misiniz acaba, istanbulda mısınız? nasıl haberleşebiliriz?

img

alarabanu

17 yıl 3 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende istiyorum hemde 4 tane ama nerde oturduğunuzu ve size nasıl ulaşacağımı öğrenebilirsem sevinirim email [email protected]

img

seyfican

17 yıl 4 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaslar anneleri lop beyaz kirmizi gözlü babalari cüce yavrular siyah ve külrengi siyah renkli neden oldu hala anlamis degilim ben konyada kaliyorum ancak almanyaya da sik sik gidip geliyorum ama türkiye icinde yavrulari baska sehirlere yollamak problem degil otobüs firmalari yada kargo araciligi ile yollanabiliyor.ancak almanyadan getirmek cok pahali ve zahmetli oluyor.bir dahaki sefere 2 tane daha hollanda lopum var onlarida türkiyeye getirecem,türkiyede herkes gercek hollanda lop ve cüce tavsan ariyor su an elimdeki yavrular bitti ama tavsanim yine hamile, olacak olan yavrulardan isteyenler bana yazsin eger biraz bekleriz derseniz hollanda lop tavsani yavrularida verebilirim,melez yavrular ilk önce sarkik kulak olmuyor ama bazen mesela 6 yavrudan ikisinin kulaklari 4 aylik olduktan sonra bir hafta icinde kiriliyor ve sarkik kulak oluyorlar. bunu yasadim tecrübem var arkadaslar.e-mail adresim [email protected] bu adresten bana e-mail atabilirsiniz

img

ahmetkoyuncu

ÖZEL MESAJ

arkadaslar anne ve babalarinin birde yavrularin resmini koyacaktim ama yapamadim resim nasil yükleniyor sayfaya tarif ederseniz sevinirim.

img

ahmetkoyuncu

ÖZEL MESAJ

foruma bende resim yüklemeyi bilmiyorum.site girişinde ``Sizin Evcilleriniz`` kısmına evcilinizi ekleyin den diğer i tıklayarak resim koyabilirsin.

img

keremcan

17 yıl 9 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ders 1 : foruma resim koymak

-cevap yaz butonuna tıklayın

-html editörü yükle butonuna tıklayın

-üst taraftaki "resim ekle/düzenle" işlemine (sarı kare şeklinde dağ resimli olan) tıklayın

açılan pencerede URL yazan yere resminizin yüklü olduğu bir fotoğraf sitesinden resim url sini eklemelisiniz

bu konuda size yardımcı olacak bir site adını resim ekleme yöntemiyle ekliyorum

www.photobucket.com

bu sitede açacağınız bir hesapla bundan böyle tüm forumlarda resimlerinizi sorunsuzca yayınlayabilirsiniz çünkü çok az forum direk bilgisayarınızdan resim eklemenize izin verir

ayrıca sitelere üye olurken avatar resminizide bu yöntemle yükleyebilirsiniz

url kısmına resim urlsini yapıştırdıktan sonra yanındaki büyük resim görüntüleme kısmına tıklayıp resminizin önizlemesini görebilirsiniz

ardından gerekli düzenlemeleri yapıp resim boyuntunuzu ve yazılarınızı ayarlayıp gönderin

umarım yardımcı olmuştur

img

sevgiyuvası

20 yıl 3 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ