Diğer Evcil Forumları > Tavşan
cüce tavsan yavrulari
kendim almanyadan gelirken getirdigim hollanda lop ve cüce tavsanimin yavrulari oldu ve bu sirin yavrulardan isteyenler simdiden bana yazsin yavrularin renkleri siyah ve kül rengi kulaklari düz kulak yavru 75 ytl
marhaba bende hollanda lop veya cüce tavşan düşünüyordum fiyat biraz makul olsa anlaşsak marmariste ikame etmekteyim
Ahmet kardeş,bende de hollanda lop ve netherland dwarf(cüce tavşan)var,henüz yavrulamadılar,sende ki yavruların bir resmini ekler misin?çok güzel yavrular olacağını düşünüyorum bu melezlerin.
merhaba ben 1 tane lop tavşanı almak istiyorum ahmet bey biraz daha ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.yani yavru tavşanlar ikisinin kırması mı? resim gönderebilir misiniz acaba, istanbulda mısınız? nasıl haberleşebiliriz?
bende istiyorum hemde 4 tane ama nerde oturduğunuzu ve size nasıl ulaşacağımı öğrenebilirsem sevinirim email [email protected]
arkadaslar anneleri lop beyaz kirmizi gözlü babalari cüce yavrular siyah ve külrengi siyah renkli neden oldu hala anlamis degilim ben konyada kaliyorum ancak almanyaya da sik sik gidip geliyorum ama türkiye icinde yavrulari baska sehirlere yollamak problem degil otobüs firmalari yada kargo araciligi ile yollanabiliyor.ancak almanyadan getirmek cok pahali ve zahmetli oluyor.bir dahaki sefere 2 tane daha hollanda lopum var onlarida türkiyeye getirecem,türkiyede herkes gercek hollanda lop ve cüce tavsan ariyor su an elimdeki yavrular bitti ama tavsanim yine hamile, olacak olan yavrulardan isteyenler bana yazsin eger biraz bekleriz derseniz hollanda lop tavsani yavrularida verebilirim,melez yavrular ilk önce sarkik kulak olmuyor ama bazen mesela 6 yavrudan ikisinin kulaklari 4 aylik olduktan sonra bir hafta icinde kiriliyor ve sarkik kulak oluyorlar. bunu yasadim tecrübem var arkadaslar.e-mail adresim [email protected] bu adresten bana e-mail atabilirsiniz
arkadaslar anne ve babalarinin birde yavrularin resmini koyacaktim ama yapamadim resim nasil yükleniyor sayfaya tarif ederseniz sevinirim.
foruma bende resim yüklemeyi bilmiyorum.site girişinde ``Sizin Evcilleriniz`` kısmına evcilinizi ekleyin den diğer i tıklayarak resim koyabilirsin.
ders 1 : foruma resim koymak
-cevap yaz butonuna tıklayın
-html editörü yükle butonuna tıklayın
-üst taraftaki "resim ekle/düzenle" işlemine (sarı kare şeklinde dağ resimli olan) tıklayın
açılan pencerede URL yazan yere resminizin yüklü olduğu bir fotoğraf sitesinden resim url sini eklemelisiniz
bu konuda size yardımcı olacak bir site adını resim ekleme yöntemiyle ekliyorum
bu sitede açacağınız bir hesapla bundan böyle tüm forumlarda resimlerinizi sorunsuzca yayınlayabilirsiniz çünkü çok az forum direk bilgisayarınızdan resim eklemenize izin verir
ayrıca sitelere üye olurken avatar resminizide bu yöntemle yükleyebilirsiniz
url kısmına resim urlsini yapıştırdıktan sonra yanındaki büyük resim görüntüleme kısmına tıklayıp resminizin önizlemesini görebilirsiniz
ardından gerekli düzenlemeleri yapıp resim boyuntunuzu ve yazılarınızı ayarlayıp gönderin
umarım yardımcı olmuştur