Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

C.Papağan

İyi akşamlar.Ben foruma yeni üye oldum ve bir sorum olacak.Cennet papağanı almayı düşünüyorum.Sabahları çok öterler mi rahatsız edici derecede?yardımcı olursanız sevinirim.

img

revolt

17 yıl 3 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bende 2 adet var. Maalesef uzun zaman aynı odayı paylaştık. Sabahın köründe berbat bir sesle bağırmaya başlıyorlar. Ve o kadar ilginç sesler çıkartıyorlar ki hayvanların sizi rahatsız etmek için özel kastı varmış gibi geliyor. Ama neşeli hayvanlardır, oyunculardır, sevimlilerdir. Gece sessiz sessiz uyurlar, sorun çıkarmazlar. Bakımları çok kolaydır. Yuvalığını verin banyoluğunu takın daha mutlusu olmaz. Ama komşularınız anlayışsız insanlarsa bir daha düşünün çünkü bazen bağırtıları işi çığrından çıkartabiliyor.

img

dcans

17 yıl 4 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Peki hocam akşam yatmadan önce kafesin üzerine bir şey örtsek yine de öter mi?Bu papağanı çok seviyorum ancak evdekiler pek oralı değiller.Ötmezse almayı düşünüyorum.

img

revolt

17 yıl 3 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hiç bişi olmaz hemen al bende çok seviyorum 30 a yakın cennet papağanım var 1 taneden hiç bişi olmaz

Sayın yutes kuşlarınızı üreterekmi çoğalttınız?Birkaç ay sonra cennet papağanı almayı düşünüyorum.Satmak isterseniz bir çift almak isterim.Hayvan alırken evde üretilmişleri tercih ediyorum.Kesin olmamakla birlikte nispeten daha güvenli.Saygılarımla...

img

zoologalp

17 yıl 3 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet üreterek çoğalttım almak istediğinizde görüşmek isterim ist bayrampaşadayım

Sayın Yutes cennet papağanlarınızı ne kadardan satıyorsunuz elinizde yumurtlayan eş varmı varsa resimlerini mailime gönderebilirmisiniz. [email protected]

img

yusufmerter

17 yıl 7 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yutes sana nasıl ulasabılırız.Bende yavru almak ısterım.

img

can34

17 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ