Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar
!!! ACİL ACİL ACİL !!!
Akvaryum 5 aylık olup 300 litre su hacmine 100 50 50 ölçülerine sahiptir.15mm cam kalınlığı,orjinal çift dolaplı sehpa. EKİPMANLAR : Atman 3338 dıs filtre ve iç malzemeleri,iki adet atman f 304 iç filtre,atman yüzey temizleyici,100W mozoo ısıtıcı,çift cıkışlı champion hava motoru kademe ayarlı hava motoru,iki hava taşı,30 kg civarı kaya,4cm kum ve yapay bitkiler.2 adet orjinal cam kapaklı 30w lık T8 mavi ve gün ışığı florasan. CANLILAR : 1 damızlık yunus,2 damızlık eş siyah zebra,2 sarı prenses,1 mücevher,1 gökkuşağı. DİĞER : Özel olarak yaptırdığım 2 adet balastlı kullanıma hazır extra florasanları,diğer arka fon ve aksesuarları hediye olarak veriyorum. TÜM BUNLARIN HEPSİ FİYATA DAHİLDİR. ELDEN TESLİM YADA KARGO.Kargo ücreti alıcıya aittir. MECİDİYEKÖY-İSTANBUL. mailto:[email protected] !!! 390 YTL !!! ciddi alıcılarla fiyat konusunda konusabiliriz.
Arkadaşlar acil olduğundan fiyatı !!! 350 ytl !!! ye düşürdüm.ilan günceldir.bana bu adresten ulaşabilirsiniz. [email protected]
ACİL resim gonderebilirmisin [email protected] 0533 3203692
zafer bet resimleri mail adresinize yolladım.resilerini aşağıdaki adrestende görebilirsiniz. http://intoko.kijiji.com.tr/c-Hayvanlar-Alemi-Di-er-Evcil-Hayvanlar-SATILIK-AKVARYUM-300-LT-HE-EY-DAH-L-ORJ-NAL-DOLAPLI-AC-L-W0QQAdIdZ36632766
güncel
akvaryum SATILDI arkadaslar.