Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar
İHTİYAÇTAN ACİL SATILIK AKVARYUM
EV VE İŞYERLERİNE UYGUN ÖZEL YAPIM 90X60X40 EBADLARINDA,8 MM KALINLIKTA CAMLI,AKVARYUM ALTINDA DEMİR PROFİL AKSAMLI,BU AKSAM GÖRÜNMEYECEK HALDE ÇEVRİLİ SADE MDF MOBİLYA İLE KAPATILMIŞ,CAM ÖN KÖŞE KISIMLARI ŞERİTLERLE KAPLI,ÜST KAPAĞI SADE MDF MOBİLYALI VE BU KAPAK ORTA KISMINDADA HAVA DELİKLERİ OLACAK TARZDA MDF KAPAKLI,ALTTAN ÇİFT KAPAKLI VE İÇ MDF MOBİLYA İLE RAFLI,IŞIKLANDIRMA SİSTEMLİ,EKSİKSİZ;DIŞ FİLİTRE,HAVA MOTORU,HAVA TAŞI,ISITICISI İLE FULL BUNLARIN YANINDA SU DEĞİŞTİRMEDE KULLANILACAK HORTUM VE APARATI,12-14 ADET KAYA,1 ADET MERCAN KIRIĞI,CAMLARIN TEMİZLİĞİ İÇİN MIKNATIS VE 2 ADET BALIK YAKALAMA SÜZGECİ OLDUĞU HALDE İÇERİSİNDEKİ BALIKLAR HARİÇ 750 YTL`YE ACİL OLARAK SATILIKTIR.PAZARLIK SÜNNETTİR,ÇOK YARDIMCI OLACAĞIM.AYRICA AKVARYUM İÇİNDE 2 ADET 5-6 ŞERİTLİ FRONTOZA,1 ADET BEYAZ PRENSES,1 ADET ÇÖPÇÜ,4/5 ADET SARI PRENSES(DOĞURGANDIR ÇOK GÜZEL YAVRU VERİYORLAR.) VAR.AKVARYUMU ALACAK ARKADAŞA BALIKLARI PİYASA FİYATININ P`SİNE BIRAKIRIM.BALIKLAR BİR BUÇUK YILDIR BENDE VE ÇOK SAĞLIKLI VE TEMİZDİR.0506-358 77 55 KÜÇÜKÇEKMECE-HALKALI-İSTANBUL NOT:AKVARYUMUN FOTOĞRAFLARINI SAHİBİNDEN.COM`DA İLAN NO:6449177`DE GÖREBİLİRSİNİZ.(hayvanlar alemi-aksesuarlar-akvaryum bölümü)
akvaryum fiyatı balıklar dahil 700 ytl oldu.acil.pazarlıkta yapar,yardımcı olurum.ayrıca akvaryumun resmini bu sitenin ana sayfasında da görebilirsiniz
Kardeş, 90 cm lik akvaryumun içine/dışına ne koyarsan koy edeceği rakam en fazla 350-400 olur. Bence bu fiyata düşsen iyi olur.
sevgili dostum seni anladım,ilgili isen ara konuşalım,anlaşacağımıza inanıyorumbenim internetim yok o yüzden çok sık siteye girememekteyim.görüşmek üzere
arakadaşlar artık en son fiat balıklarla beraber 650 ytl oldu.
fiyatta çook ıstıyorsun bırşeyler yapta alalım
arkadaşın da dedi gibi bu akvaryuma 350 den fazla verilmez (350 veren varsa hemen sat). halkalıdayım bende komşu sayılırız senin iyiliğin için söylüyorum ;)
halkalılı öncelikle komşu sayılmıyoruz komşuyuz çünkü bende halkalıdayım daha önce dediğim üzere internetim yok şans eseri bugün e-mailini gördüm.uygunsa beni 0506-358 77 55 nolu telefonumdan ararsan görüşelim madem yakınız gel akvaryumu bir gör sabahları uyuyor olurum ancak öğleden sonra 14.00 dan sonra uyanığım.selamlar
arkadaşlar balıklar satılmıştır.akvaryum ve aksesuarlarıda en acil ilgili arkadaşın vereceği fiata göre satacağım.mesaj daki fiatı kaale almayınız.