Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

KULUÇKA MAKİNASI YAPMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLUN

selam arkadaşlar bir kuluçka makinası yapmak istiyorum yardımcı olurmusunz çizimve tecrübelere ihdiyacım var hangi malzemeleri kulanacamıda bilmiyorum yardımcı olun msn [email protected]

img

metalci1987

17 yıl 3 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

msn ni ekledim.ben yaptım memnunum çıkımından.100-150 ytl bir maliyet çıkıyo.ama problem yaşatmaz.istersen ceptende ulaşabilirsin.05326310850

img

trakonya

18 yıl 11 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaş verdiğim linkteki konuyu incele bütün sorularına cevap bulabilirsin.http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=333421

img

yylmz

17 yıl 5 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

trakonya kardeş Konyadamısın ben konyadayım. sende konyadaysan görüşelim bi makinada bana yapalım kardeş msn [email protected]

img

ali_yesilaydin

18 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Termostatın mutlaka dijital olsun yoksa sıcaklıgı ayarlayamıyorsun.

img

lepra

17 yıl 8 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

balıkesir/burhaniye"deyim.ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ali.msn ni ekliyorum

img

trakonya

18 yıl 11 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaşım ne yaptın becerebildinmi? banda yardımcı olursan sevinirim bende senin gibi hiç bir bilgim yok bu konuda

img

yohannes01

17 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

DIŞI AHŞAP İÇİ ISI YALITIMI KAPLI DİJİTAL ISI GÖSTERGELİ ISIYI SABİTLEYEN TERMOSTAT OKSİJEN FANI HER KANATLI İÇİN AYRI YUMURTA SEPETİ (MAKİNELERİN ÇEVİRME SİSTEMİ MANUELDİR YANDAN BİR KOL İLE KAPAĞI AÇMADAN YUMURTALARI AYNI ANDA HEPSİNİ ÇEVİREBİLİRSİNİZ) RESİMDEKİ MODEL (25 TAVUK 49 BILDIRCIN-KEKLİK YUMURTASI KAPASİTELİ) 200ytl msn:[email protected]

img

ovgu

18 yıl 2 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben kendim yaptım.7 aydır kullanıyorum.bıldırcın yavrusu çıkartıyorum.aslında basit ama biraz beceri istiyor.antalyadayı[email protected]`dan yada 0.242.2214569 nolu iş tlf.dan ulaşabilirsin.bilgilirimi paylaşabilirim.

img

mutican

17 yıl 4 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ