Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
KULUÇKA MAKİNASI YAPMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLUN
selam arkadaşlar bir kuluçka makinası yapmak istiyorum yardımcı olurmusunz çizimve tecrübelere ihdiyacım var hangi malzemeleri kulanacamıda bilmiyorum yardımcı olun msn [email protected]
msn ni ekledim.ben yaptım memnunum çıkımından.100-150 ytl bir maliyet çıkıyo.ama problem yaşatmaz.istersen ceptende ulaşabilirsin.05326310850
Arkadaş verdiğim linkteki konuyu incele bütün sorularına cevap bulabilirsin.http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=333421
trakonya kardeş Konyadamısın ben konyadayım. sende konyadaysan görüşelim bi makinada bana yapalım kardeş msn [email protected]
Termostatın mutlaka dijital olsun yoksa sıcaklıgı ayarlayamıyorsun.
balıkesir/burhaniye"deyim.ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ali.msn ni ekliyorum
slm arkadaşım ne yaptın becerebildinmi? banda yardımcı olursan sevinirim bende senin gibi hiç bir bilgim yok bu konuda
DIŞI AHŞAP İÇİ ISI YALITIMI KAPLI DİJİTAL ISI GÖSTERGELİ ISIYI SABİTLEYEN TERMOSTAT OKSİJEN FANI HER KANATLI İÇİN AYRI YUMURTA SEPETİ (MAKİNELERİN ÇEVİRME SİSTEMİ MANUELDİR YANDAN BİR KOL İLE KAPAĞI AÇMADAN YUMURTALARI AYNI ANDA HEPSİNİ ÇEVİREBİLİRSİNİZ) RESİMDEKİ MODEL (25 TAVUK 49 BILDIRCIN-KEKLİK YUMURTASI KAPASİTELİ) 200ytl msn:[email protected]
ben kendim yaptım.7 aydır kullanıyorum.bıldırcın yavrusu çıkartıyorum.aslında basit ama biraz beceri istiyor.antalyadayı[email protected]`dan yada 0.242.2214569 nolu iş tlf.dan ulaşabilirsin.bilgilirimi paylaşabilirim.