Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

Tavşanlarım anlaşamıyor ne yapmalıyım?

Bir hafta önce 2 aylık yaşta olan bir tavşan aldım ve onun yanlız büyümesini istemediğim için bu gün bir tane daha aldım. Fakat yeni aldığım tavşan çok küçük ve diğeri bu yeni aldığım tavşanıma saldırıyor.Şimdilik onlara ayrı yerlerde bakma kararı aldım. Bunlar birbirine alışırmı yada ne yapmalıyım yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

img

cansever

17 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilk aldığın tavsanının 2 aylık olduguna eminmisin? fotosunu ekleyebilirsen bizlerde bi yorum yapalım. bunu şunun icin söylüyorum. büyük olan tavsanın çiftlesecek yetiskinlige geldiyse cinsellik icin saldırıyor olabilir. bööle bi durum yoksa ve tavsanlarının cinsiyetleri farklıysa bi süre sonra kavga yapmayı bırakıp birbirlerine alısacaklardır

img

gokhankuscu84

19 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tavşanlarımın resmini Diger evcillerim kısmına ekledim Kadife ve Tello olarak bakarsanız bulabilirsiniz.Saldırısı tam olarak ısırmaya çalışmak ve ona zarar vermek şeklindeydi tabi buna müsade etmedik kıskançlık olabilirmi çünkü küçük tavşanımızı ellediğimiz için bizide ısırdı şimdilik birbirlerini görmüyorlar.Tavşanlarımızın cinsleri nedir?zannedersem siyah olan tavşanım ada tavşanı ama diğerini bilmiyorum. Pek anlaşabilecek gibi görünmüyorlar :)

img

cansever

17 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ