Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

süs tavuğu kolleksiyoncusu

piyasada çeşitli süs tavuğu üretenler var. kataloğa göre üretim yapan şu ana dek rastlamadım 45 yıllık süs tavuğu üreticisiyim. maksadım ticaret değil. ama bir işi yapacaksan ya hep ya hiç. aktif satıcı değilim. elinde 30 tür tavuk var. haliyle satabileceğim fazla türler var. çünkü her istediğiniz tavuğu her zaman alamazsınız. yerim izmir de telefonum: 05362252608 almak isteyen gelsin görsün. gönderme yapamıyorum. adım : refik yanık. orjinal ırk takası yapılır. Kalitelisini alır, kalitelisini satarım (safkan olmak üzere).elimde bulunan fazla ırklardan kan değişimi için takas yapabilirim. civciv sezonu da başladı. üretime başladım. süs tavukçuluğu branşının alfabesini çoktan bitirdim. bu branşta ciddi üreticilerle görüşmek tanışmak isterim. kapımız bütün hayvan dostlarına açık. temennim yeni neslin bu kanatlı hayvanları kataloglarda değil canlılarını görmek için uğraş veriyorum. Üreticilerin ve meraklıların hep alıcı değil, verici olmasını da arzu ediyorum.

img

ryanik

17 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sn refik bey; siz benden daha iyi bilirsiniz ama; benim bildiğim en geniş ve en sağlıklı süs tavuğu üreten ve katolok üzerinden satan üretici Sn "Ömer Faruk Erdönmez" beyin süshayvanları çifliğidir (http://www.parkhayvancilik.com/). Bunun dışında bir yer varsa beni yönlendirin, sevinirim. Bende sizin gibi ticaret dışı hobi olarak kanatlı besliyorum. Ve övünmek gibi olmasın! bildiğim kadarıyla türkiyede hiçbir üreticide olmayan çinsleri de besliyorum. Örneğin "SEREMA" ; size iyi bir üretim sezonu geçirmeniz dileğiyle saygılarımı sunarım.

img

mediko

20 yıl 3 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

nazik mesajını aldım. çok teşekkür ederim. sizin medh ettiğiniz bursa daki ömer bey henüz daha 10 yıllık tavukçu. yanında çalışaların vasıtasıyla bulgaristan dan mal getirtmesini kolaylaştırıyor. zaten bu meslek rakipsiz olmaz. rakip olsun ki bizi kamçılasın. hem şunu da bilin ki ben bu hayvancılığı gecekondu nun terasında yapıyorum. o yüzden avrupa litaratürüne de girmek arzusundayım. az yer de çok hayvan besliyorum. yazışma adresinizi ve cep telefonunuzu bana mesaj atarsanız memnun olurum. dostluklar bakidir. yolunuz izmir e düşerse beklerim. selamlar.....

img

ryanik

17 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sn refik bey; Tanışma dileğinizi kabul ediyorum, en kısa zamanda izmire geldiğimde izninizle sizi ziyaret etmekten zevk duyarım. Bir hayvan sever olmanız bile benim için yeterlidir. Bu arada 30 tür süs tavuğu çeşitine sahip olduğunuz belirtmişsiniz. Bilinenlerin dışında elinizde özel bir çeşit varsa elde etmek isterim. görüşme dileğiyle;saygılarımı sunarım.

img

mediko

20 yıl 3 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ