Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryum Malzemeleri
Dış Filitre ve 50 cm Full Akvaryum
Satılan Malzeme(ler): Dolphin 1300 dış filitre Adet Fiyatı: 1 Toplu Alım Fiyatı: 75 ytl Adedi: 75 ytl İli/Semti: Ankara/Keçiören İrtibat Bilgileri: 05426997664, [email protected] Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden teslim ada kargo ücreti alıcıya ait Fotoğraf: Ciddi alıcılara gönderirim. Diğer Ek Bilgiler: Bir yıllık, içi dolu, hobiyi bıraktığım için satıyorum. Telefona mesaj atmayın, mesajlara karşılık vermiyorum. Ciddi alıcı arayıp alsın. Bir yıl önce 120 ytl ye almıştım. Satılan Canlı(lar): 5 Adet Veliferia, Moli + 2 Adet çöpçü Adet Fiyatı: Tay-mur 50 cm akvaryumu + Atman Marka ısıtıcı + Şelale Tipi Filitresi + Lav Kırığı Kumu + Su boşaltma pompası + Kepçesi + Elimde kalan yemleri ile birlikte satıyorum. Toplu Alım Fiyatı: 70 ytl Boyu: Moli, Veliferia Jumbo boydur İli/Semti: Keçiören/Ankara İrtibat Bilgileri: 05426997664, [email protected] Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden Teslim, kargo alıcıya ait. Fotoğraf: İsteyene gönderebilirim. Diğer Ek Bilgiler: Altı aydır bende olan balıklar ve akvaryumu, hobiyi bıraktığım için satıyorum. Ankaranın suyuna alışkın ve hobici olduğum için tetra pro yemlerini ve sera nın ilaçlarını kullanarak yetiştirdim. Bana maloluşu 130 ytl dir.