Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler
ankaradan toptan yerli muhabbet kuşları arıyorum
arkadaşlar toptan muhabbet kuşları arıyorum.irtibat için 05547755340 arayabilirsiniz.
SLM MUFİT HOCAM, PET SHOPLARA SATMAMA KARARI ALDIĞIMDAN DOLAYI YAVRU MUHABBET KUŞLARI VAR 20 YTL DEN VEREBİLRİM SİZE DÜŞÜNÜR SENİZ MSN ADRESİM sizde var ama yinede ekleyim [email protected]
kemal bey,bir muhabbetkuşu üretcisi olarak petşhop`lara karşı siteminizi anlıyorum.Bir muhabbet kuşunun değeri 15-20 ytl olmamalıdır.Ancak amatör ve profösyonel üreticilerin piyasayı düşürmesi ve kaçak yollardan ülkemize kuş sokulması ne yazıkki üreticinin hakkını,bu sevimli varlıklarında fiatını düşürmektedir.Buradan bütün muhabbetkuşu sevenleri birlik ve dayanışmaya çağırıyorum.www.muhabbetkususevenler.com site formu dernekler bölümünde paylaşımlarınızı bekliyorum.saygılarımla
merhaba mufit hocam www.muhabbetkususevenler.com bu siteye zaten uyeliğim vardır, ayrıca yavru muhabbet icin istemiş olduğum 20 ytl cok değil, kuşları satamama gibi bir endişem yok cünkü satılıyor piyasada yerli kuş cok nadir hep dışardan kacak geliyor ve onlar da malumunuz tutulmuyor, YAVRU MUHABBET İCİN TOPTAN FİYATI 20 YTL DİR TANESİ, saygılarımla,
mufit hoca kafam bir şeye takıldı bir inceki ilanında kuşları satıyor sun burdada kuş arıyor sun haa bende kuş arıyorum ev satıyorum da belirt istersen ne yapmak istediğini millet yalnış anlamasın
arkadaşlar,bazı arkadaşlar herhalde beni yanlış anladılar yada işlerine öyle geliyor.Ben 15 yıldır muhabbetkuşları ile ilgileniyorum,kendime göre profösyonel bir üreticiyim.44 yaşında,ankarada ikamet ediyorum.Bende herkes gibi önce bir kaç kuşla hobi olarak bu eşsiz canlı varlıklara bakmaya başladım.Ancak zamanla iş çığrından çıktı,3 kez petshop açtım.milyarlarca zararım oldu,buna rağmen hiç bir zaman muhabbetkuşları sevgisinden uzaklaşmadım,şu anda yerli,ingiliz,kırık ve jumbo ingiliz üretmekteyim.bazı arkadaşlar petshoplara kafa tutuyorlar,ancak bir şeyi unutuyorlar,onlar vergi veriyor ya bizler.Onun için bırakın kızmayı,kafa tutmayı,işinize gücünüze bakın arkadaşım,kimseyle uğraşmayın piyasa geniş,herkes dilediğini yapmakta özgürdür.Eğer bir şey yapılacaksa,kanuni yollardan bu güzel kuşlara kimlik kazandırmak adına gelin hep beraber bir dernek kuralım.www.muhabbetkususevenler.com sitesi bu sebeple kurulmuştur.bütün muhabbetkuşusevenlere saygı ve sevgilerimle.