Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryum Malzemeleri

Mesaj Ekle

Güvercin ile takas Frontoza

Arkadaşlar aşağıda olan balıkları takas yoluyla Basık Mermeriler veya Düz Kaplama sarı kafa Miskiler (Boyunda yeşillik olmayacak) veya Miro ile takas etmek istiyorum 3 Adet 15-20 cm arası Frontoza (Kafa yaptılar) 1 Adet 12 cm Portakal (Lelüpi) Yerim istanbul Mecidiyeköyde, İlgilenen arkadaşlar buradan cevap yazabilirler, devamlı online durumdayım. Selamlar Ercan A.

img

kartalli

19 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardesim peki balilarini satmayi dusunuomusun guvercinle takas zor yaparsin o yuzden dedim.ben talibim

S.a arkadaşım iLanın halen güncelmi balıklarına talibim 1çift kuş verebilirim erkek bıyıklı açık taneli sarı kafa miski sıvamalardan çıkma ufak tefek boşlukları var dişisi basık mermeri komple sıvama miskimde baıklardan çıkma olduğu için erkeğin eksiklerini dişide tamamlamak amaçlı eşledim henüz yavru almadım 2side gençtir ben esenyurt sonevlerdeyim gelip görebilirsin kuşları irtibat için [email protected] dan bana ulaşabilirsin.!

img

clleklekesl

17 yıl 4 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın Arkadaşım kusura bakma takım olarak miro, miski ve (tepe bozuk olamayacak ve kanat üzeri temiz ve kafa sarı olacak) basma tepe mermerilerle ile takas edebilirim. her balık için bir tane kuş talep ediyorum, zaten bu hafta sonuna kadar takas olmazsa akvaryumcuya vereceğim.

img

kartalli

19 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ