Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

Mesaj Ekle

salma kafese ihtiyacım var

orjinal yapım salma kafes arıyorum göz göz olursa çok daha iyi olur ölçü ebatı genişlik 50 uzunluk 100 yükseklik 60 veya 50 olursa iyi olur satmak isteyenler not bırakırsa sevinirim vede fiyatını bildirse çok makbule geçer ankaradan olması tercih edilir

img

türkiyem__

17 yıl 2 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba.elimde bi kafes var.ama 75*1,75 salma olarak.bölme bölme değil.aliminyum çerçeve.fiyat verirsen görüselim.manisadan. [email protected]

img

amorti

17 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

üretim için arıyorsan bende satılık çiftaneler var 40*80*40 ebatlarında özel yapım olup tüm malzemeleri üstündedir yer izmir msn adresini verirsen resimde gönderebilirim irtibat [email protected]

img

sayar35

17 yıl 4 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım msn adresini bırakırsan sana resim gönderirim irtibat [email protected] ekle görüşelim

img

sayar35

17 yıl 4 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=4&FRef=20&BRef=55701

img

mustafa_sglm

17 yıl 6 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım aynı bölümde ve kuş arayanlar bölümünde ilanım var ilgilenirsen anlaşırız ilan başlıgı bir salma iki kafes

img

babaas

17 yıl 8 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

100cm eni,50cm boyu,50cm yüksekligi özel mdf den yapılma ön tarafı özel yapım öntelli çok sık bir salmam var.kendime yaptırmıştım.balkon için fakat sıcak oluyor.verebilirim yaptırdıgım fiyata.ankara eryamandayım 532-5184315

img

ventum35

17 yıl 9 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ