Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Tanışalım

İstanbul/Kumburgaz`da hobi bahçem var.Tavus kuşu,sülün,tavuk,ördek,hindi, tavşan gibi muhtelif cins kümes hayvanları,keçi,arı vs. besliyorum.Kumburgaz cıvarında hobi amaçlı hayvan besleyenler beklerim tanışalım.Sait Işık 0532-7928605

img

saitisik

19 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bende kendi çapımda hobi amaçlı hayvan besliyorum daha yeni başladım sayılır bir sene oldu.Şuan`da bir arım,ve bir iki çeşit tavuklarım var.Hayvanlar benim yaşam enerjim.sizinle daha önce telefonda görüşmüştük Giresun, da oturuyorum önümüzdeki ay İstanbula gelmeyi düşünüyorum eğer fırsat bula bilirsem sizin hobi bahçenizi ziyaret etmek isterim tabi kabul ederseniz.

img

ekaradeniz

18 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba sait bey; Bundan 1 veya 1,5 yıl öncede size mandarin ördeği yumurtası veya yavrusu sormuştum satmam demiştiniz.Elimde o zaman sadece bıldırcın vardı kuluçka makinasına istiyorum demiştim diye ticarete dökmüşünüz demiştiniz.Hobi amaçlı oldugunu anlatamadım.Bende onun üstüne başka bir satıcıdan tavuk türleri aldım cüce koşin,brahma,silifke,dev koşin.v.s. birkaç tür aldım ve kekliklerim vardı çalındı.Ayrıca Muhabbetlerim var. Size yine söylemek durumunda kalıcam eğer 2-3 yumurta veya 2-3 mandarin yavrusu verebilirseniz çok memnun olurum.Başka bir köyden de diğer tür yeşilbaş ördek yumurtası alıcam bu defa makinada değil geçen yıl makinada çıkardığım cüce koşin(10aylık oldu) altında çıkarmayı düşünüyorum. Yok yumurta vermemderseniz yavruya da razıyım . :)) saygılar sunarım. iyi günler bol evcilli günler . [email protected]

img

mogli

18 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ