Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

köpek alıcam kararsızım lütfen yardımcı olun...

selamlar, kendimi bildim bileli köpeklere inanılmaz ilgim var fakat annemin korkusu nedeniyle kendi evimde böle bi arkadaşım olamadı. gelgelelim üni. için başka şehir değiştirdim artık bu hasretimi gidermenin vaktidir diye düşünüyorum : ) rottları hastalık derecesinde seviyorum ve hayranım fakat evim öle bi hayvan için çok müsait diil malesef, o yüzden sharpei veya american coocker düşünüyorum. coockerlar çok tatlı hayvanlar ama hiperaktif olmaları düşündürüyo biraz açıkçası, sharpeilerde güzel ancak ebat itibariyle bu evde rahat edebilirmi edemezmi kestiremiyorum... tavsiyelere açığım hatta ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim : ) şimdiden teşekkürler

img

sari_35

19 yıl 10 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bence bir pekingese alabilirsin.kucuk grubunda oldugu icin bakımı kolay.fakat biraz yaramaz olabilir.ayrıca sansını teriyerlerden yana kullanabilirsin.

img

vanmur1990

19 yıl 9 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SeLam.... american cocers hakkında hiperaktifliğinden sorun cıkar mı diye yazmışsın ben bir american cocers besliyorum oda ilk başta senin dediğin gibi hiperaktifti ama suan cok rahatım sahibine düşkün bir köpek cinsi senin tavırlarına göre kendisini değiştirecektir buna emin ol cok cabuk algılıyo ama yinede sen bilirsin... american cocers alırsan cok yaramazlık yaptığnda kulaklarının arkasını kaşı bir ceylan oluyorlar...en önemlisi denize cok düşkünler...sürekli ilgi beklerler....temizlik konusunda iyidirler ama tüyleri sorun cıkartabilir...sana tek önerim bir köpek al... ben erkan ordu/ünye kendine iyi bak... yakında benimkinin resmini buraya yollucam ....

img

charismagenc

19 yıl 9 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bence en iyisi sokaktaki bir köpeği kurtarın. hem onun için hem de sizin için ii olur.

img

elmas

20 yıl 3 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

köpek eğitim uzmanıyım rotwaıler almalısın bağımlılık yapar bırakamassın 05357661143 çetin

img

canbazcetin

19 yıl 10 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ