Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
NAKLİYE BENDEN BILDIRCIN 1.50 YTL
SELAM ARKADAŞLAR 1.50 YTL`YE 6 HAFTALIK BILDIRCINLAR. VEDE YAVRU BILDIRCIN 1 YTL, DÖLLÜ YUMURTA TEMİN EDİLİR. OTOBÜSLE İSTENİLEN YERE GÖNDERİM.BEN DÜZCEDEYİM BANA TELEFONDAN ULAŞABİLİRSİNİZ 05324921448 [email protected]
a.slm kardeşim ben izmirdeyim ban 15 - 20 kadar bıldırcın lazım ama cogunluk disi lazim nasıl yapıcaz bu işi mail adrsim [email protected] mailini bekliyorum iyi çalısmalar ordan irtibat kururuz
slm bende düzceliim yerin nerde bıldırcın almak istiyorum
arkadaşlar satışlarımız 100 adet ve üzeridir az miktarda olanları değerlendiremeyeceğim kusura bakmayın daha yüksek miktarlara iskontoda yaparım
Merhaba, 100 adet dişi bıldırcın istiyorum kocaeli kandıraya otobüsle gönderebilirmisin birde 100 adetin fiyatı ne olur [email protected] görüşelim
Merhaba, Ben 100 adet almak istiyorum, beni düşündüren düzceden izmire nasıl göndereceksin ve ödeme nasıl olacak, biraz detaylandırırsan sevinirim.İstersen bana burdanda bilgi verebilirsin=Hakan ALTUNTAS 0 532 7321515
arkadaşım ben adapazarındayım bana yollama imkanın varmı 15 tane alıcam olabilir mi araba parasını ben de karşılarım yakın nasıl olsa ilgilenirsen sevinirim. e-mail:[email protected]
merhaba düzceli arkadaş 50 adet 6 haftalık dişi bıldırcın gönderebilirmisin birde çil ve beyaz keklik arıyorum yardımcı olabilirmisin yazarmısın teşekkürler