Diğer Evcil Forumları > Tavşan
TAVŞANIM BUGÜN TEKRAR DOĞURDU
RESİMLER BURAYA NASIL EKLENİYOR BİLMİYORUM 25 GÜN ÖNCE 13YAVRUM OLMUŞTU HEPSİNİ SAHİPLENDİRDİM BUGÜN TEKRAR DOĞURDU ANNELERİ 13 YAVRUNUN HEPSİ YAŞAMIŞTI FAKAT BU DOĞUMDA BİR ÖLÜ GÖRDÜM KAÇ TANE YAVRU OLDUĞUNA BAKAMADIM DİLEYENLER MAİL BIRAKSIN RESİMLİYİM 25 GÜN SONRASINDA SAHİPLENDİRECEĞİM 15 YTL
Merhaba ben hollanda lop tavşan arıyorum sizde bulunuyormu? Yavrulayan tavşanlarınız normal bir tavşanmı yada ırk olarak nedir öğrenebilirmiyim. Teşekkürler...
çok sağlıksız birşey yaptığınızın farkında diilsiniz heralde. 25 gün içinde yeniden nasıl doğurur bi tavşan bu kadar çok çiftleştirirseniz hem anne hemde yavrular sağlıksız olur. anneyi dinlendirmenizi tavsiye ederim. böyle sık çiftleştirerek ölü yavruların sayısınıda arttırırsınız. ve bu yavruları sahiplendirirken 25 gün değil daha uzun süre anne yanında bırakmanızı tavsiye ederim büyük ihtimal normallerine göre daha çelimsizlerdir çünkü
evet bende katılıyorum, oldukça zorlamışsınız anneciği. büyüte bildiği yavru sayısı ne kadar çok ise okadar uzun süre dinlendirmelisiniz. anneyi doğurmak kadar büyütmkte yıpratıyor.ama şunuda söylemeliyim, 5 yada 6 yavru doğurduysa,doğumdan 5 gün sonra tekrar çiftleştirebilirsiniz. (bunu deneyimlerime göre söylüyorum)annede bunu istiyecektir. zaten erkeğin kafesine koyunca anlarsınız. ama bu şekilde bir üreme döngüsünde anneyi oldukça şımartmalısınız bahsi geçen yemlerin yanı sıra c vitamini ve az oranlarda demir içerikli bi diyet(yani az miktarda ıspanak, semiz otu)anneyi güçlendirecektir. 13 yavrudan sonraki ikinci batında doğan yarulardan bir kaç tane daha ölüm olacaktır buna hazır olun.
evet bende katılıyorum, oldukça zorlamışsınız anneciği. büyüte bildiği yavru sayısı ne kadar çok ise okadar uzun süre dinlendirmelisiniz. anneyi doğurmak kadar büyütmkte yıpratıyor.ama şunuda söylemeliyim, 5 yada 6 yavru doğurduysa,doğumdan 5 gün sonra tekrar çiftleştirebilirsiniz. (bunu deneyimlerime göre söylüyorum)annede bunu istiyecektir. zaten erkeğin kafesine koyunca anlarsınız. ama bu şekilde bir üreme döngüsünde anneyi oldukça şımartmalısınız bahsi geçen yemlerin yanı sıra c vitamini ve az oranlarda demir içerikli bi diyet(yani az miktarda ıspanak, semiz otu)anneyi güçlendirecektir. 13 yavrudan sonraki ikinci batında doğan yarulardan bir kaç tane daha ölüm olacaktır buna hazır olun.
hollanda yok diğer arkadaşında bilgileri için sağolsun bende tavşan besliyor ve gereken bilgilere sahibim.