Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler
üreticiden direk satlık muhabbet yavruları - 2.sayfa
yeni yem kırmaya başlayan muhabbet yavrularını siz değerli hepsi evcil üyeleri ne satışa başlanmıştır. türkiyenin her yerine otobüsle gönderebilirim, en az alım : 10 adet fiyat : 22,50 ytl ( adet fiyatı ) msn adresim : [email protected] cep tel : 0 506 3 4 5 6 7 8 9
bütün arkadaşlarıma katılıyorum haklısınız. fakat 100 adet yavruya ihtiyacım var adetli olunca fiyat olarak 15tl makul bence. elinde olan varsa alabilirim tel 0555 256 95 15
evet arkadaşlar bende bir üretici olarak fikirlerinize katılıyorum ve eklemek istiyorum... üreticiler yem mama emek ve sevgilerini birleştirip bir ürün ortaya koyuyorlar sonra bi den.o gelip 15 tl veriyim deyince insan çileden çıkıyor petshoplar bile bizden hazır yavruyu alıp bizler daha dükkandan çıkmadan hemen iki kat fiyatlara satıyorlar emeğe saygı böylemi olur cefasını bizler çekelim sefasını den.olar sürsün bu tip insanlar yüzünden sevgiyle aşkla şevkle besleyip yetiştirdiğimiz yavrularımızı heba etmeyelim biri almazsa diğeri mutlaka alır verilen emeklere sonsuz saygılar e-mail: [email protected] Nurettin Çimen Düzce 0537 715 92 64
merhaba arkadaşlar bende evimde kendi çapımda hobi olarak üretim yapıyorum. ve üretimin ne kadar zor olduğunu biliyorum ve toptan kuş piyasasının çok ucuz olduğunu düşünüyorum bence şu an artan maliyetler ve bu işin zorlukları artı üreticilerin kendilerini yenileyebilmeleri ve modernize edebilmeleri türkiyedeki kuş kalitesinin arması için bu fiyatlar kesinlikle yetersiz. üreticilerin daha sağlıklı daha kaliteli kuşlar üretmeleri için haha fazla bakım gerekmektedir bu da otamatik olarak maliyeti etkilediği için üretici ya kaliteye önem vermeden pet shoplara kötü kuşlar vererek para kazanacak yada bu işe gönül verdiği için yüksek maliyetle kaliteli kuşlar yetiştirip zarar edecek. onun için bence (şahsi düşünce) bu işin hakkı ile yapılabilmesi için yavru fiyatları en az 40 tl satıcı fiyatlarıda 80tl olması gereklidir böyle olduğu takdirde hem üreticiler kazanacak hem satıcılar artı muhabbet kuşu pazardaki civciv gibi çoluk çocuk oyuncağı olmaktan çıkacak. birde evine bir muhabbet kuşu alan kişi ortalama olarak bu kuşun ömrü dikkate alındığında 5 yıldan fazla bakabileceği için. bu uzun süreli arkadaşlığın bedeli olarak 80 veya 100 tl çok değil bence. (ama nerdeeeee)