Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Keklik ve bıldırcın yumurtası
arkadaşlar keklik ve bıldırcın yumurtası arıyorum elinde olan varsa lütfen irtibata geç[email protected]
ARKADASIM BENDE JUMBO JAPON DENİLEN DÖLLÜ BILDIRCIN YUMURTASI BULUNUYOR.HEM DÖLLÜLÜK ORANI ÇOK YUKSEK HEMDE İRİ YUMURTLAYAN VE YILDA 300 YUMURTA WEREN BILDIRCINDIR ÖZEL KARGO AMBAJLI HER YERE GÖNDEREBİLİRİM.ADET 1 YTL 05433071260
okan kaedeş benim tel ve ilanımı vermişsin bana yönlendirmişsin heralde ama sağol kardeşim.isteyenin bulması daha iyi olur kardeş.allaha emanet ol.
kardeş ilginize tşk ama bıldırcının kendisi kaç ytl ki yumurtası 1 yt olsun?
arkadaşım tüketim için hazırlanan bıldırcın yumurtaları ambalajıda dahil olmak üzere 12 adedi toptan olarak 1,50 ytl olarak veriliyor.ama market satışlarınıda şu ana kadar ben endüşüğünü 2,50 ytl olarak satıldığını gördüm.döllü yumurta ise adedi, 200 kuruş ve 250 kuruş olarak değişiyor.fakat alacağın yumurtanın döllülük oranıda yüksek olması gerek.çoğu yerde 1 erkeğe 6 yada 7 dişi verilerek döllü yumurta alınıyor.böyle olunca döllülük oranında düşme olabiliyor.ben ise 1 erkeğe 1 dişi vererek işi garantiye alıyorum.ve benim bıldırcınlarım jumbo japon denilen bir cins daha büyük bıldırcın daha büyük yumurta ve yılda hiç abartısız 1 bıldırcından 300 yumurta bu yüzden diğerlerinden biraz farklı.
arkadaşlar yapmayın ekmek 1ytl. bu sadece bir yumurta lütfen biraz dikkat edelim.herşeyin bir fiyatı vardır fakat bu kadarı çok fazla.anlayış.......
Arkadaşlar gereksiz bir tartışma bu amaç belli başkalarını küçültüp kendini yukarı çekmek bilimsel olarak kanıtlanmış olan oran bıldırcınlarda 3 dişiye bir erkektir çoğu üreticide bu orana uyar kendi makinesinede aynı yumurtayı koyuyor çünkü. Saygılarımla...
oda sizin görüşünüz tabiki,saygı duymak lazım.ben bu işi ticari amaçlı değil hepiniz gibi zevk amaçlı yapıyorum.madem hobi olarak yapıyorum o zaman en iyisini yaparım.bende öyle yapıyorum arkadaşlar.bir çok arkadaşa 0,50 ykr den gönderdim.hemde fazla fazla isteyen arkadaşlar varsa onlarada gönderebilirim.aradaki farkı çıkınca görürsünüz.hepinize saygılar arkadaşlar.
hem sen kendin söylüyosun arkadaşım.ekmek 1 ytl diye.ekmek 1 ytl iken başka şeylere pahalı demek biraz enstantene değil mi?
İlan aktif değildir. 14 sene öncesinin ilanıdır. Aramayın Artık.