Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

Tavşanlar Hakkında (özellikle Kendi Tavşanım)

Arkadaşlar birkaç şey söylemek istiyorum. Forumda tavşanlarla alakalı birçok şey yazılmış ama bazılarına katılmıyorum. En azından kendi tavşanım için uygun değil bazı yazılanlar. Öncelikle tavşanı pellet yem ile beslemek. Bende petshoptan aldım tavşanı. Forumlarda araştırdım ve herkes yeşillik vermememizi söylüyordu. haftada 1 2 kez 1 yaprak verin en fazla deniyordu. Bende öyle yaptım 2 3 gün öyle gitti. Şuanda haftada 2 büyük marul bitiriyor ve hiçbir sorunu yok. Gayet sağlıklı ve daha mutlu. Pellet yemde veriyorum tabiki. arada ondanda yemeli çünkü. Tavşanların vejeteryan olduğu yazılmış. Bu genel olarak doğru olabilir ama sofra kurduğumuzda direk sofraya atlayıp sucuk yediği, et ne bulursa yediğini gördüm. Ve okadar güzel şapırdatıyor ki anlatamam.Bu söylediğim her tavşan için geçerli olmayabilir tabiki. Ama her tavşanın benimki gibi olmasını isterim. Ne bulursa yiyor =) Şunuda unutmamak gerekir, ortalıkta eşya bırakmayın kesinlikle. Kaç tane t-shirt`üm toz bezi oldu belli değil. Delik deşik etti =) Yani söyleyeceğim şu ki biraz özen gösterirseniz tavşanınız ne aç kalır nede hasta olur. Yeterki dozu ayarlayabilmeli. Herkese iyi günler.

img

sevdammmmmm

17 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ