Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

pet shopa öncelik sultan ve papağan türleri aranıyor

lütfen papağan cinsi ve teklif bırakınız. şimdiden teşekkürler.

img

amorti

17 yıl 2 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadasım sız petshopmusunuz bır acıklık getırsenız.Bakamadım dıyorsunuz tuylerını yolan jako satıyorsunuz,diger yandan kango alacam dıye tımneh satıyorsunuz sımdıde sultan arıyorsunuz.Gercekte sız petshopmusunuz yoksa alıp beyenmeyıp satıyormusunuz.Bu ilanlarınızı goren sızden almaya cesaret edemez.

img

can34

17 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mearly amazon papağan kfesiyle beraber 300 ytl 0505 3302778

img

merttura

21 yıl 2 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu mesajınız kime?

img

merttura

21 yıl 2 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Amorti isimli arkadasa sordum cunku tımnehını cok beyendım ama bakınca ilanlara acıkcası korktum malum ortalık sahtekar dolu dıkkat etmek lazım

img

can34

17 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merttura arkadasım benımle irtıbata gecebıırmısın amazon istıyorum bende bı yardımcı olursan sevinirim [email protected]

img

sonsamuray2004

19 yıl 11 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

can34 jako doğru.bakılamadığından veriliyor.onu satamam pet shopta.sultan ve sağlıklı papağanlar aranıyor.sen varmı onu söyle sen alacağın paraya ve mala bak.sağlık problemi olduğunu zaten söylüyorum jakonun bunda güvenilmicek bir şey yok.tüy sorunu yok deyip yalanda söylemiyorum.timneh te karamandan bir arkadaşın.siteye üye olamamış ilanı ben verdim.tel no onun.istersen arayıp sor.

img

amorti

ÖZEL MESAJ

can34 dahada anlamadıysan. [email protected] mailim ekle

img

amorti

ÖZEL MESAJ

slm. kongo jako 450 ytl timneh jako 350 ytl. sultanların fiyatı çok yakında yayınlanacak. tel: 0532 490 61 67

img

fatih1078

18 yıl 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dişi ve erkek olmak üzere 2 tane sultan papağanı veriyorum, kafeyisye birlikte hepsi için 200 YTL , düşünürseniz [email protected]

img

zerrinjonquil

16 yıl 11 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ