Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

süs tavuğu kolleksiyoncusu-yeni

VASIFLI SÜS TAVUĞU CİVCİVLERİMİZİN SATIŞINA BAŞLADIM. SATIŞLARIMIZ KÜMESTE YAPILIR. GÖNDERME YAPAMIYORUM. 05362252608 almak isteyen gelsin görsün. piyasada çeşitli süs tavuğu üretenler var. kataloga göre üretim yapan şu ana dek rastlamadım 45 yıllık süs tavuğu üreticisiyim. maksadım ticaret değil. ama bir işi yapacaksan ya hep ya hiç. aktif satıcı değilim. elinde 30 tür tavuk var. haliyle satabileceğim fazla türler var. çünkü her istediğiniz tavuğu her zaman alamazsınız. yerim izmir de telefonum: 05362252608 almak isteyen gelsin görsün. adım : refik yanık. orjinal ırk takası yapılır. elimde bulunan fazla ırklardan kan değişimi için takas yapabilirim. süs tavukçuluğu branşının alfabesini çoktan bitirdim. bu branşta ciddi üreticilerle görüşmek tanışmak isterim. kapımız bütün hayvan dostlarına açık. temennim yeni neslin bu kanatlı hayvanları kataloglarda değil canlılarını görmek için uğraş veriyorum. (mutluluğum belki de şundan ileri geliyor. Bende olanlara seviniyor, olmayanların da üzerine düşmüyorum).

img

ryanik

17 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Refik bey bende izmirdeyim. yeriniz neresi? tavuklarınızı görmek isterim.

img

mustafa_sglm

17 yıl 6 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sn refik bey; hem maksadınızın ticaret olmadığını söylüyorsunuz.. hemde civciv satışlarının başladığını bildiriyorsunuz.. bu işin ticaretini yapmak ayıp mı? dosdoğru lafı dolandırmadan bildirin satmak istediğinizi, diğer arkadaşlar gibi... birde lütfen biraz alçak gönüllü olun, belkide süs tavukçuluğunu sizden iyi bilenler vardır. süs tavukçuluğuna sizden önce başlayanlar olduğu gibi... saygılarımla

img

sözcü

17 yıl 1 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bundan yaklaşık bir ay kadar önce Ben Refik Beyin oraya gidebildim. Bir de bundan on yıl kadar önce bir uğramıştım. Refik Beyin on yıl önce daha fazla tavuğu vardı gibi geliyor çünki o zamanlar daha fazla kat ta tavukları vardı. VE ben hayatımda görmediğim o kadar çeşit tavuğu orada görmüştüm. Geçenlerde de uğradım. Refik Bey civcivlerinden bize de sattı. Benim istediğim siyap koşin yoktu o zamanlarda. Ama merak ediliyor ve bu konu herkesin merak konusu oldu Refik Bey o kadar tavuğu o kadar alanda nasıl yetiştiriyor diye ama. Ben tam sayıyı bilmiyorum. Evin son üst kkatında labirent şeklinde kafeslerde çeşit çeşit tavuk var. Bana silkiye, fizan, cüce koşin, brahma gibi ırkların civcivlerinden sattı. Tabi merak edenlerin bizzat görmesi daha iyi evet Refik Bey in hayli çeşit tavuğu var. tüm arkadaşlara saygılar....

img

mualme

17 yıl 2 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayın dostum eğer ben bu işin tçaretini yapmış olsaydım izmirin alsncak sentine 10 adet apartman dikerdim size yalan söylemek mecburiyetinde diğilim inanıp inanmamak size bağlı benim aylık yem masrafım 1000 ytl yi aşar ancak kontenjan faslasını satabilirim parayıda seven bi insan diğilim saygılar

img

ryanik

ÖZEL MESAJ

Sayın mustafa sağlam bey telefonuma ulaşırsanız size acık adresimi veririm hemde hayvanlarımı görme fırsatını veririm NOT: Benim bilgi sayarım yok cvp onun için gec oldu kusura bakma saygılarımı sunarım???

img

ryanik

ÖZEL MESAJ