Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

Mesaj Ekle

SATILIK SAĞLIKLI EVCİL TİMNEH JAKO TÜM BAKIM MALZEMELERİYLE ÇOK UYGUN FİYATA VERİLECEKTİR.

Merhaba; İstanbulda timneh jakomu satmayı düşünüyorum. 2bucuk yaşında, evcil, hırlaması hiçbir şekilde olmayan, elden yem yiyen ve yem verirken kafasını sevdiren, kafes dışında serbest dolaşabilen, çeşitli ıslık öttürebilen ve konuşma belirtileri gösteren, ismini söyleyebilen (aşkım), tüm veteriner kontrolleri yapılmış, eğitim için biryaklaşık 2 ay önce veterinerde kanat ayarı yapılmış, hiçbir şekilde tüy dökmesi olmayan son derece sağlıklı bir papağandır. İki tane kafesi var biri alt tepsisi çıkabilen iki yem kabı olan ilk kafesi, diğerini ise yeni aldık fakat satma durumu ortaya çıktığı için henüz kullanılmadı. Ayaklı büyük bir kafes. Tekerlekli olduğu için kolaylıkla yerini değiştirip temizliğini yapabilirsiniz. Alt tepsisi kolaylıkla çıkarılarak temizlenebilir.Üstü açılır ve eğitim tüneği vardır. İki tane çelik yem kabı vardır. Kilit sistemi son derece güvenlidir. Kullandığım mineral (depomin ) ve vitaminleri ( vetavit forte) , yemi (witte molen premium)iki adet kafesi hepsi ile birlikte son fiyat 670ytl. (sadece yeni kafesini biz 200 Ytl`ye aldık fakat papağanı bir an önce satmamız erektiği için hepsini çok uygun fiyata veriyoruz.)İlk kafesi boyut olarak küçük olduğundan papağanı veterinere götürürken yada yanınızda götürmeniz gerektiğinde kullanabilirsiniz. Satma sebebim kardeşimin köpek almak istemesi ve ailemin buna sıcak bakması. Çok üzülerek papağanım aşkıma mutlu olacağı bir yuva arıyoruz. İlgilenenler [email protected] adresine mail atarlarsa resimleri gönderebilirim.

img

shurub

17 yıl 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ