Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

tavşan için nasıl kafes yapabilirim?

Bir ay sonra tavşan almak istiyorum.Şimdiden hazırlıklara başladım.Bu konuda yeni olduğum için çok fazla bilgim yok. 1)tavşan için gerekli olan malzemeler neler? 2)tavşanıma nasıl kafes yapabilirim? aslında kefesimi dışarıdan alsam daha iyi olur ama kendi istediğim gibi kafes bulamıyorum.Samsunda oturduğumdan bulmak daha da güçleşiyor. büyük bi kafes istiyorum.fakat paslanmaması gerekiyor ve tabanının düz olmaması lazımmış.tabanını delikli yapmayı düşündüm fakat tavşanın patilerine zarar verir diye korkuyorum.sizce kafesimi hangi malzemelerden ve nasıl yapmalıyım?bilenler cevap yazarsa sevinirim:)

img

star_girl

18 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tavsanının kafesini kendin yapabileceğini düsünmüyorum. metal yapman zaten çok zor . ahşap yaptığında da tavsanının kemirmesi ile karsılasabilirsin. sana tavsiyem büyük ve ızgaralı bi papağan kafesi kullanmandır. ızgaralı oldugundan hem altı ıslanmayacaktır. icerisine koyacağın malzemeler ise yemlik ve suluktan biarettir. herhangi bir oyuncağa gerek yoktur.

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

papağan kafesi biraz pahallı olmaz mı? ayrıca papağan kafesleri bildiğim kadarıyla yüksek oluyor.

img

star_girl

18 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

fiyat sıkıntısı varsa portalak sandığı benzeri kulübe yaptırabilirsin ama 2-3 ayda bir yenilemen gerekir

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ