Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

hint tavuğu yumurtası arıyorum

slm ben döllü hint tavuğu yumurtası arıyorum ama kırma olmayacak anasıda safkan hint tavuğu olacak babasıda safkan hint horozu olacak....

img

ciimboom_gs

18 yıl 2 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

1 milyara aldığım küllü horozum var. Bu sene 4 tavuğuma çektim. 70 civarında civciv aldım. Seneye yetişecekler. Artık civciv alma sezonunu kapattım. Horoz ve tavukların kanı sağlam. İstersen sana yumurta biriktirebilirim. Kanının dışarıya gitmesini istemiyorum. Tanesini 10 YTL`den sana veririm. Yumurtalarda kelek olmaz. Nakliye sana ait. Uyarsa ararsın. Hintlerin orjinlerini telefonla söylerim. 0537 6802756

img

necmi

18 yıl 10 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

10 ytl yumurtanın tanesinemi o kadar istiosun yoksa kolisinemi..

img

ciimboom_gs

18 yıl 2 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

necmi nerde yerin.civciv satıyomusun kaç para.

img

trakonya

18 yıl 11 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hayvanlarım Adana`da. Damızlık horozum, Hasan Reşit`ten bu yıl 1 milyara aldığım Zeus. Tavuklarımın orjini de Tufan ve Oktay abilerden gelme. Mart-Nisan-Mayıs civcivlerini aldım. Civcivler satılık değil. Seneye hazırlanacaklar. Artık civciv almayacağım. Kanlarının dışarıya gitmesini istemiyorum. Ama meraklı arkadaşlara yumurta biriktirebilirim. Yumurtalarda kelek olmaz. Garanti veriyorum. Bende kuluçka makinesi de var. 10 yumurtayı 100 YTL`ye veririm. Nakliye alıcıya ait.

img

necmi

ÖZEL MESAJ

Civciv sezonumu kapattım. 2 tane Kkuluçka makinem de var. Çok civciv çıktı. Bunlara yer de lazım. Kan gitmesin diye büyüyünce piliçleri keseceğim zaten. Dişi celfinleri satmaya karar verdim. Kendime erkekleri bırakacağım. 2-3 aylık dişileri satacağım. 2-3 tanınmış horozcunun kanlarını karıştırdım. Orjinleri temiz. Damızlık horozum 1 milyara bu sene alındı. Telefonda kanları hakkında bilgi verilir. Nakliye alıcıya ait. Dişi Celfinler.......20 YTL. Döllü yumurtalar.....10 YTL.

img

necmi

ÖZEL MESAJ