Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
SUS TAVUGU YETİŞTİRİCİSİ
Hayvan sevigisi derin bir arzudan doğmuştur. Hiçbir menfaat beklemeksizin süs tavukçuluğunda 50 senesini bu uğurda harcayan bu işin tutsağı"60 yaşında bir üreticiyim.yarım asrı bulan çalışmalatımın ürünü olan tavuklarıma adeta bir baba şefkati ile bakıyor´büyütüyorum.onlarla bir insanmış çasına konuşuyor tek tek hepsi ile ayrı ayrı ilgileniyorum(ben bu işin alfbesini çoktan bitirdim)sevigisiz ve ilgisiz bu işin yapılamayacaığnı belirtirim.temennim daha sağlılklı hayvan türlerini üretebilmektir (sabırla dut yapraığı ipek olur) Turkiyede geniş süs tavüğü koleksiyonuna saihp olduğumu söyliyebilirim. Bu işi evimin teras katında 60 metrekarelik alanda yapıyorum.Evimin üst katını(süs tavuğu çiftligi)haline dönüştürdum.Tüm zamanımı burada geçiriyorum.Onların içnide kendimi cennette gibi hissederim.Hayvanlrımın her biri hyatımın bir parçasıdır Kataloğa göre uretim yapıyorum.Maksadım ticaret diğil.Prensibim ya iyisi´ya hiç.Aktif satıcı diğilim Elimde 30 tür tavuk mevcud.Katalok fazlalarını satabilirim.Orijinal ırk takası yapabilirim.Kalitelisini alır´kalitelisini satarım.Bu branşta çiddi üreticilerle görüşmek´ tanışmak isterim.Kapım bütün hayvan dostlarına açıktır.Deneyimlerimi onlarla paylaşmak isterim.Üreticilerin ve meraklıların hep alıcı degil´verici olmalarını da arzü ediyorum .Yeni neslin bu kanatlı hayvanları kataloglarda değil´canılarını görmeleri için ugraş veriyorum.Koleksiyonu hayatta tutmak o kadar kolay bir olay diğildir.Deneyimli arkadaşlar la koleksiyonumu zenginleştirmek arzusundayım.Ünutmamalıyız ki hayvanların dili olsaydı´ onlardan çok şey örenirdik. TEL:05362252608 yerim izmir de olup satışlar bizzat evde yapılır.Gönderme yapılmaz. NOT:civciv sezonu bitmek üzeredir.