Kuş Forumları > Papağanlar
*** Bir Çift Yavru Veren Eş Jako *** (fotoğraflı) - 2.sayfa
Meraklısına ,üretmek isteyene hazır eş ,2 batın yavru alınmış en son 2004 eylül ayında yavru vermiş bir çift kongo jako, fotoğraflarda solda görülen erkek sağdaki dişidir, cinsiyetleri hazırlanan salma odasında tesadüfen eşleştikten sonra anlaşılmıştır ,yaşları konusunda bir bilgi yoktur ,erkek önceden konuşan kendisini sevdiren bir kuş olmasına rağmen eşleştikten sonra dişisinide koruma içgüdüsüyle insanlardan biraz uzaklaşmıştır fakat yinede zaman zaman kendi kendine taklitler yapmakta elden yemektedir,bütüngünlerini birbirlerine kur yapmakla geçiriyorlar,pırıl pırıl,sağlıkları yerinde ,capcanlı kuşlardır...Türkiye'nin heryerine gönderilebilir ,kuşlar sahibinin adına satılmak üzere işyerimizde bulunmaktadır ,satılma sebebi sahibinin ev değiştirmesi ve yeni evin böyle bir duruma uygun olmamasıdır,sahibi çiftine 1.800 ytl (1.350 $) istemektedir lütfen çok farklı fiyat tekliflerinde bulunmayınız ,isteyene webcam'dan izlettirme imkanımız vardır...
PakoPetMarket 0232 2438101 [email protected]
Yavru verdiklerini hatta yavru vermeyi birakin birinin erkek digerinin disi oldugunu nasil ispatlamayi planliyosunuz, siz bir pet shop sahibisiniz ben 2 tane jako kapip getirsem bunlar cift yavruluyor desem inanirmisiniz?
merhaba... kuşlar gercekten güzeller... benim yaklaşık olarak 30-40 kelime konuşan kendini sevdiren elden yemek yiyen kapı çaldığında kimo, köpek havladığında pisi pisi, diyen ve daha bir çopk özelliği olan papağanım var onu verip üzerine 400$ veririm cevabınızı buraya veya kendi özel maıl yazabilirseniz sevinirim ... [email protected] teşekkürler.....not: ben istanbul/bahçelievler de oturuyorum...
soner bey (kuscu01) size mail gönderdim ,bilginize...