Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
SATLIK BEÇ(TOKAT -İRAN) TAVUĞU
HOBİ AMAÇLI ALDIĞIM 2 ADET DİŞİ 1 ADET ERKEK BEÇ TAVUĞUMU SATIYORUM.TAVUKLAR YUMURTLUYOR.KANAT AYARLARI YAPILMAMIŞTIR.KANARYA VE MUHABET KUŞLARIMA VERDİKLERİ RAHATSIZLIKTAN VE YER DARLIĞINDAN DOLAYI SATMAK ZORUNDAYIM.İLGİLENLER 05053105683 VEYA [email protected] ADRESLERİNDEN ULAŞA BİLİRLER.YAKIN İLLERDEKİ ARKADAŞLAR GELİP GÖREBİLİR. DİĞER İLLERE OTOBÜSLE GÖNDEREBİLİRİM.SAYGILAR
Kardeş iki dişi ve bir erkek beç bende de var. Ama henüz yavrular çıkmadı. Kanat ayarları yapılmamıştır yazmışsın. Kanat ayarı nasıl yapılıyor açıklar mısın? Kanatları bantlanıyor mu yoksa? Yılmaz YAVUZ UŞAK 0 505 392 78 75
dostum kanat ayarı makasla kanatların bir bölümünün uç kısımlarından kesilmesi olayıdır.Birde kanat çekme usulü var ki ben bunu tercih ediyorum.çünkü kanat kesildimi geç çıkması ve kanatlarına zarar vermesi daha sıklıkla olur.ancak kanatlarından ilk üç-4 adet çekmen dahilinde daha geç geldiği gibi tavuğada zarar vermez.bence yerin varsa bunlara gerek yok bir iki hafta kafeste bak varsa yanına tavuk bırak daha çabuk ortama alışırlar.çok ürkek hayvanlardır.birkere ortama alıştımı kesinlikle terk etmezler.Tek eksisi açık alanınız çoksa yani köyde yaşıyorsanız tabiyatta olduğu gibi kendileri çalılık veya otluk alanlarda yumurta yaparlar.ne kadar evcil olursa olsun.ama kafes içindede yumurtadılar bende.saygılar
Bahtiyar kardeş çok teşekkür ederim bilgilerin için. Kanat ayarı niçin yapılır yazmamışsın. Herhalde uçamamaları için olsa gerek.
öncelikle özür dilerim nete takılamadım bu aralar. evet kanat ayarı dediğiniz gibi uçmalarını engelemek için. saygılar