Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler
TOPTAN MUHABBET ALINIR
Her ay 400 adet alım yapıyorum. 12 ytl toptan alış fiyatı. Lütfen yolladığınız maillere fotoğraf,adres ve telefon bilgilerinizide eklemeyi unutmayın. [email protected]
Ben bu fiyatı arttırıyorum 13 ytl den alabilirim. Tekliflerinizi bekliyorum. [email protected]
varsa bende alayım kardesım 12 ytlden muhabbet
fiyatı artırmak icin 15 e ben alırım diyeecm ama 15 e ben yavru kuş satmayacam icin diğer üreticilere de haksızlık yapmak istemem
Selam.Elimde 55 tane yavru muhabbet kuşu var.15 ytlden hepsini vermeyi düşünüyorum. irtibat için 0506 719 72 18
bende fiyatı arttırıp 13,5 ytl yapıyorum.adet farketmez.ödemelerim nakit.ankaradayım.kuşların fotoğraflarınıda göndermeniz gerekmez. kuşlar nefes alsın yeter. iletişim [email protected]
ARTIRIYORUM 14 BUCUK OLDU SON RAKAM
Her ay 400 tane alacaksanız teklif ettiğiniz bütün fiyatlara DERHAL muhabbet gönderirim. CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM....
selam ben bu kuş pazarlık işini anlayamadım bu iş bir bakkal dükkanına girip amca balon kaçlira? amca:5 lira iyi bende 10 tane balon var 5 liradan al hesabı olmuş gibi geldi. kimde kuş var kim alıyor??????
sevilllll 12 Mesaj Gönderilme Tarihi : 27.05.2008 09:41:41 -------------------------------------------------------------------------------- mufit hoca kafam bir şeye takıldı bir inceki ilanında kuşları satıyor sun burdada kuş arıyor sun haa bende kuş arıyorum ev satıyorum da belirt istersen ne yapmak istediğini millet yalnış anlamasın