Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

DEV KOŞİN ve HİNDİ CİVCİVLERİ

tamamen doğal ortamda büyüyen, muhtelif renkte civcivlerimiz satılıktır. resim için: www.verakaya.com 0532 307 42 16

img

corixa

20 yıl 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yeriniz nerde acaba öğrenebilirmiyiz diğer illere yollıyabilirmisiniz.

img

buranbey

17 yıl 10 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam Abi çiftliğini ve hayvanlarını gördüm çok güzeller. http://site.mynet.com/muratpetek79/ İstersen mynet sitemden benim tavuklarımada bakabilirsin.Telefon no`nuzu ve mail adresinizide yazarsanız memnun olurum. mail:[email protected] Tel:0 536 589 42 63 Görüşmek üzere, sağlıcakla kalınız...

img

mp

17 yıl 8 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

iznikteyim..ıstanbul, bursa, eskısehir ve ankaraya yollamam mümkün.

img

corixa

20 yıl 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bu yazdığın illerin hepsinden sana sakarya daha yakın gönderebilirmisin gerçekten çok istiyorum gerekli bilgileri msn de konuşabiliriz. e-mail:[email protected]

img

buranbey

ÖZEL MESAJ

merhaba arkadaşlar. corixa rumuzlu hayvan dostumuz çok değerli bir ablamızdır. Kendisinin vermiş olduğu linki açarak çiftliğini görebilir, hayvan bakımı üzerine bilgiler alabilir, ziyaretçi defterine de düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

img

acemi64

17 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selamlar civcivler tane nekadar acaba?

img

rozgen

18 yıl 1 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

cicvilerın fiyatı, alacagınız miktar ve boylarına göre değişir.20-25 YTL civarı.

img

corixa

20 yıl 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Eğer cinslerini ayırt edebiliyorsanız 1 erkek 2 dişi almak istiyorum.yol masraflarını da ben karşılarım.msn de konuşsak daha ii olur mail atarsanız sevinirim. e-mail:[email protected]

img

buranbey

ÖZEL MESAJ

buranbey, sizi hem messengerime ekledim hem bu sabah mail gönderdim.

img

corixa

20 yıl 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ