Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

ankaradan bedava 3 tane cin tavuk

2 tavuk 1 horoz paçalı süs tavuğu vereceğim,iyi biçimde bakabilecek varsa beimle irtibata geçsin

img

felisleo

16 yıl 11 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İstanbula ücreti mukabili gönderebilirsen ben alabilirim. Bakılacakları yerde arkadaşlarıda olacak ve eğer istersen bakacağım mekanın resimlerinide gönderebilirim. [email protected] Kemal UYGUR İST/Beşiktaş

img

wahshi

19 yıl 7 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ismim demir bende istanbuldayım siz acaba hangi şehirdesiniz ben o tür ufak tavuk ve horozlara çok merakım var ayrıca çok uygun büyük geniş bir bahçem var tavuklarım falan var bana vermenizi gerçekten çok isterim baglantıya geçersek sevinirim size nasıl ulaşabilirim acaba benim tel 0533 5691410 msn adresim demir_han_333qhotmail.com bana ulaşın yada size ulaşmamı saglayın lütfen tel veya msn verirseniz ii olur

img

damat

17 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tavukları verdim

img

felisleo

16 yıl 11 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam.... ben Ankara Karahamzalı köyündeyim.. eğer hala vermediyseniz ben alabilirim..05355297665.. Savaş

img

manken-m

21 yıl 5 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Levent`e gönderdiği palazlar için çok teşekkür ediyorum. Beni kırmayıp taaa istanbul`a kadar yollamayı kabul ettiği için. Hepsi birbirinden güzel ve şirin bu paçalıların resimlerini ve yeni yerlerinde, yeni arkadaşlarıyla olan son durumunu en kısa sürede burada görüntülü olarak yayınlamaya gayret edicem. Kemal UYGUR

img

wahshi

19 yıl 7 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ