Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Kuluçka Makinası

Arkadaşlar 50/60 bıldırcın yumurtası kapasiteli otomatik veya manuel kuluçka makinası arıyorum

img

devine

20 yıl 10 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yokmu kimsede

img

devine

20 yıl 10 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayın arkadaşım google a hayvan pazarlama diye yaz çıkan sitede hayvancılık ilanlarına gir oradan da kümes hayvan larına birçok kuluçka makinası ilanı bulursun hepside aradığın özelliklerde. saygılar.

Tabi Makrotürk rumuzlu arkadaşın dediği gibi o sitelere girip el yapımı bir kuluçka makinesi alabilirsin ama bu işte tecrübe kazanmak istiyorsan kendin yap kardeşim. Sana lazım olan malzemeleri sayıyorum. İçi strafor ve kontra plak ile yalıtılmış 30x30 ebatlarında ve yüksekliği 45 cm olan bir kasa veya dolap iki adet ampul lamba her biri 40 watt olsun bir adet termostad. (dijital olan 55 YTL Normal bir şey istersen 25-30 YTL) Bir adet bilgiyasar fanı 5 YTL. Kablo, fiş, üçlü priz. Yani sana toplam kuluçka makinesinin maliyeti 80 lira olur. üstelik bıldırcın yumurtalarının kaplayacağı alan çok az olduğundan rahatlıkla sığar. Benim evime kurdum bi tane. Bugün itibari ile iki tane keklik civcivi çıktı.

img

acemi64

17 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende makina var.(30 tavuk veya 50 bıldırcın )kapasiteli.fiyatı 120 ytl dir.termostatlı.manuel.çıkım oranı yüksek.keklik.bıldırcın.tavuk.kaz.ördek. çıkarabilirsiniz.ayrıca (50 tavuk veya 100 bıldırcın)kapasiteli makinalarımda var.fiyatı 140 ytl dir.termostatlı.manuel.çıkım oranı çok yüksek.almak isteyenlere duyurulur......lütfen ciddi alıcılar arasın. [email protected] 0533 363 18 72 murat birer teşekkür ederim

img

sonmurat82

18 yıl 8 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende makine var arkadaşım 80-100 bıldırcın yumurtası kapasiteli daha bir defa kullandım 200 ytl tel. 0506 288 86 82

img

okans

17 yıl 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ