Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

Arkadaşlar lütfen bakın

Ben ve babam köpek çok istiyoruz ama annem istemiyor sizce annemi nasıl ikna edebilirim?Lütfen söyleyin bana

img

golden70

19 yıl 9 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer baban ve sen çalışıyorsan ve anne tüm gün evdeyse köpeğin tüm sorumluluğu anneye düşüyor maalesef..bu yüzdendirki ikna etmek zor ve gereksiz.çünkü tüm yük onda olacak..ama 24 saat ilgilenecek olan benim diyorsan odanı köpeğinle paylaşman gerekecek ve odanın tüm temizliğinide :)zor bir sorumluluk yani..iyice düşün karar ver,sadece seviyor olmak yeterli değil..bende yeni aldım ve inanılmayacak kadar zor..24 saat tam uyumuyorum.önce iyice düşün derim..:)kolay gelsin ..

img

sevim

21 yıl 11 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım annem öğretmen yani ben ve annem kışın günün yarısında okulda oluyoruz benim okulum tam gün 9:00 15:00 annem ise öğlenci ama yazın bütün günümü ona ayıra bilirim kışında okuldan sonraki zamanımın %70 ini lütfen bunlara bakarak biri bana annemi nasıl ikna edebileceğimi söylesin

img

golden70

19 yıl 9 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Doğrusu, Anneni ikna etmek tamamen sana düşen bir görev. Bunun maalesef bir hilesi yok. Ama illede bizlerin bir şey söylemesini istiyorsan. Bir köpeğin sorumluluğunu alabileceğini annene ispatlamalısın. Köpek emek, bakım, sevgi ve sebat ister. Köpek bakmak, anneleri ikna etmekten zordur. Bence bir köpeğin olması isteğin çok güzel, ama kendine sorman gereken soru bir köpek istiyor muyum değil bir köpeğe bakabilecek miyim olmalı. Eğer kendini bir köpeğe bakabileceğine ikna edebiliyorsan, yani kendine inancın varsa bence anneni de ikna edebilirsin.

img

scbatur

20 yıl 1 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kışın köpek siz gelene kadar evde yalnız mı kalacak? ileriyi de düşünün bence.

img

elmas

20 yıl 3 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm dostum ayni kaderi paylasiyoduk fakat ben kaderimi degistirdim. benim annemde seninki gibi ogretmen. benim okulumda tam gun.onun yarim gun.babam ve ben istedik o istemedi. bunun 2caresi war. 1 anneni alip onun aklini celebilcek kadar guzel bi yavruyla kandiricaksin. annenin kucaina wericeksin sewmesini saglicaksin. bu ise yaramazsa 2.yol gidiceksin zorla kopei gizlice alip ewe getirceksin annen bi ogretmen olduuna insan egittiine gore insani duygulari wardir. onu aticak kadar vicdansiz olamaz. atmak isterse sakin izin werme sokaklar bu sekilde atilan gunahsizlarla dolu

img

smart17

19 yıl 9 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ