Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
AFRİKAN KAZI ve ÇİN KAZI OLAN VAR MI
afrika ve çin kazı olarak bilinen alınlarında bir şişkinlik bulunan kazlardan elinde olan var mı... afyondayım [email protected]
bende bir çift var,1 yaşındalar,1 kez yavru aldım,şimdi tüy değ-işimindeler.ben kanatlılarımı elden çıkaracağım.karolin,mandarin,cayuga ördekleri,çin kazı mevcut.hepsi eşli ve bu baharda hepsinden yavru aldım.telim 0 533 7085161.
vulevu yeriniz neresi? çin kazı bende var ama ördeklere talibim ancak şuan için neler var elinizde ve fiyatları? benim numaram 536-3038323
gecekuşu kardeşim o ördeklerin hepsini ilandan 1 hafta sonra aldım yavruları büyüdü.(2 adet) izmirde olsaydınız size verebilirdim Takas bile yapabilirdim.Ayrıca çift dediğikazların ikisi de dişi idi. Belki hayvanları sattığı için ilana cevap vermez diye haberdar etmek istedim.
tüh kaçırmışız yani(= ben izmirdeyim zaten.gerçi 2gün önce 5ad yavru pekin aldım ama dahada alabilirim farklı cinsler varsa.kaz yeterince oldu elimde ama ördekler hakkında görüşebiliriz eğer satı[email protected]
ben izmirdeyim zaten.kaz var elimde yeterince ama ördekler için görüşebiliriz eğer satıcaksanız. [email protected]
merhaba istediğiniz ördeklere sahip olamazsanız inşallah seneye takas yapabiliriz. Yumurta alımlarından müthiş kazık yediğim için damızlıkları bu sene kendim yetiştirmeye aldım. Nasipse önümüzdeki yıl kolleksiyonumu zenginleştireceğim. Bu ara egzotik cinsler de takibimde. Ocak ayında yurtdışı yumurta alışverişim de olacak.Bakalım nasipse.
Refik arkadaşım msn adresiniz verirmisiniz acaba ben sizden elinizdeki cins ördekleri almak istiyorum yavru aldığınız vakit yada şuan var ise görüşmek isterim.. [email protected] Adil DERİCİ 0536 3038323/0505 6056726