Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

Mesaj Ekle

uretımı bırakıyoruz anaçları kacırmayın

90 takım muhabbet altı dolu çift fiyatı 87.50 ytl,40 adet muayyer yanı 20 cıft takım muhabbet yuvasız dınlenmede cift fıyatı 80 ytl,4 çift muayyer yavrusu alınmıs ve suan yavrusu olan sultan papağanı cıftlerı 500 ytl,2 adet jako papağan yavru 8 aylık gozlerı sıyah cıtes belgelı bılezıklı kendını sevdıren,hırlamsı olmayan elden yemek yıyen kırmızı kuyruklar buyuk papağan kafesı dahıl 1150 ytl ye satılacaktır.her ıle otobusle ozel tasıma kafesı ıle gonderılır.isteyen yerınde gorebılır kapı teslımı alabılır.05368403163

img

nado

16 yıl 11 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeş birde kaldıgın ili belirtsen diyorum ben 5 takım muhabbet alcam sana fiyat belirliyorum uyarsa mesajlaş 65ytl

img

yakamoz_ist

17 yıl 11 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım halendaha elinde muhabbet varsa (altında yavrusu olar 87.50ytl) ye 5 takım alabilirim ben istanbul anadolu yakasında oturuyom tel 0534 378 0 910 ANIL ÇALIK

img

omeranil

16 yıl 8 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadasım halendaha cevap alamadım sanırım kuslar satılmıs olsun saglık olsun ama eger satılmadı ise benle irtibata geç

img

omeranil

16 yıl 8 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SATILIK YAVRU MUHABBET KUŞLARI Satılık Ev Üretimi Muhabbet Kuşları *** Satılık Ev Üretimi Yavru Muhabbet Kuşları *** - Uygun fiyat, - Konuşan kuşlar, - Sağlıklı yavrular, - Çeşitli renklerde, - Ev üretimi, - Yuvadan yeni çıkmış yavrular, Kuşları görmek ve fiyatlarını öğrenmek için iletişim : http://muhabbetcim.sitemynet.com e-mail: [email protected] İstanbul / Fatih