Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Pekin Ördeği - Yerli Sülün - Yumurtalık Köy Tavuğu - Bıldırcın

Çatalca`daki çiftliğimizde pekin ördeklerimizin, kene düşmanı yerli sülünlerimizin, yumurtalık köy tavuklarımızın; palaz olarak (3-10 haftalık) satışları başlamıştır Tür Fiyat (büyüklüğe göre) Pekin Ördekleri - 15-25 YTL Yerli sülünler - 30-50 YTL Köy Tavukları - 10-20 YTL Anaç-Palaz ve Civciv olarak bıldırcın satışımız da devam etmektedir. Yüklü alımlarda fiyat konuşulur. Anaç - 3,5 YTL Palaz - 2,5 YTL Civciv - 1,5 YTL Rüzgar Gülü Çiftliği Burak Akar 0532 441 5033

img

alper_t

16 yıl 10 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

burak bey bana bir horoz üç de tavuk ayarlarmısınız bu hafta sonu gelip almayı düşünüyorum

ok ayarlarım, yeriniz yakın galiba. gelmeden önce ararsınız tarif ederim ederim çiftliğin yerini.

img

alper_t

ÖZEL MESAJ

evet yerim çatalcaya yakın tarif verirseniz iyi olur. daha önce bir arkadaşıma bazı hayvanlar vermişsiniz çok memnun kalmış tanıdık bildik yerlerden hayvan alımı yapmak daha güvenli olduğu için sizi tercih ettim

Sülünlerin tamamı satıldı. pekinler, tavuklar ve bıldırcanların satışı devam etmekte. Bilgilerinize

img

alper_t

ÖZEL MESAJ

İstanbul içine ulaştırma imkanınız varmı acaba? Anaç Bıldırcın almak istiyorum...

img

wahshi

19 yıl 7 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İstanbul içine ulaştırabiliriz tabii. Ulaşın isterseniz görüşelim 532 404 8210

img

alper_t

ÖZEL MESAJ