Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Bıldırcınlar hakkında
Arkadaşlar ben bıldırcın beslemek istiyorum.Fakat büyük yaklaşık 35 metrekare büyüklüğünde bir balkonum var burada besleyebilirmiyim.Bu hayvanların uçma özellikleri yok değilmi.Kendilerini aşağıya atarlarmı acaba.Yoksa büyük bir kafestemi beselemeliyim.Yardımcı olursanız sevinirim.
KÜÇÜK KAFES OLMASI ŞART.KAFES BÜYÜDÜKÇE BİRBİRLERİNİN ÜZERLERİNE ZIPLAYARAK ZARAR VERİYORLAR.1 METRE BOYUNDA 40 SANTİM GENİŞLİK 40 SANTİM EN İÇİN 25 BILDIRCIN İDEALDİR.UÇMALARI PEK OLMUYOR AMA BALKONDA BAKICAKSANIZ.KOMŞULARINIZ TARAFINDAN KOKU VE ÖTMELERİ BAYAĞI RAHATSIZLIK VEREBİLİR.
BİRDE BÜYÜK BALKONUNUZDA SALMA OLARAK YAPICAKSANIZ.AŞAĞIYA ATLAYABİLİRLER.İYİ UÇAMASALARDA BALKONDAN AŞAĞI ATLAYABİLECEK KADAR UÇARLAR.HATTA UÇMASI DEĞİL ZIPLAMASI BİLE YETERLİ.SAĞLAM ZIPLIYORLAR ÇÜNKÜ.
Teşekkürler because80 ama ben öyle 25-30 tane değil de 5-6 tane beslemek istiyorum.Bu arada bıldırcınlar kuluçkaya yatmazlarmı.Çokmu sesleri çıkıyor bunların.Ben hiç duymadımda bıldırcın sesi.
balkonda bakılmaz kısaca:D hayvan icinde yazık ... lutfen bi hayvana bakcaksanız ona istedigi dogal ortamı veremiceseniz bakmayın arkadaslar... yazık onuda dusunun... saygılarımla murat mor
Selam arkadaşım İzmirli Refik abi gibi bende evimin üstünde tavuklarımı besliyorum.Çatımın bir kısmına ayrı ayrı bölmeler yaptım ve her cinsi ayrı bir bölmede besliyorum.İstanbul Pendik`te oturuyorum.İstersen gelip tavuklarıma bakabilirsin aynı zamanda tanışmış oluruz arkadaşım. http://site.mynet.com/muratpetek79/Kumes/index.htm adlı sitemden tavuklarımın resimlerini görebilirsin. Murat tel:0536 589 42 63 Mail:[email protected]
Ben tam olarak anlayamadım MP bu davet banamı yoksa morciftlik arkadasımızamı.Bu arada benim adım Yavuz bende istanbuldayım gaziosmanpaşada
HAYIR SADECE YABAN BILDIRCINLARI KULUÇKAYA YATAR.KAFES BILDIRCINLARI KULUÇKA GÜDÜSÜNÜ KAYBETMİŞTİR.SES KONUSUNDA DA EVET MALESEF ÇOK SES YAPIYORLAR.SABAHA KARŞI VE AKŞAM VAKTİ ORTALIĞI BİRBİRİNE KATIYORLAR.BİRDE APARMANDA İSE SİTELERDE YANKILANIYOR KENDİ SESLERİNE ALDANIP DAHADA ÇOK BAĞIRIYOR.