Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

Mesaj Ekle

ankaradan yeni katıldım aranıza

arkadaşlar uzun süredir balık hobisiyle uğraşmaktayım..yeni bir hobiye başlamak istedim bunun içinde en uygun muhabbet kuşu olacağını düşündüm.dün almak için pet shopa gittiğimde ingiliz muhabbet kuşu olduğunu söyledi ve 75 ytl fiyat çekti.almadım.açıkcası kuşlardan pek anlamıyorum.fakat fiyatı bana biraz uçuk geldi.bunun yanında 100 ytl pirinç kafes fiyatı.yemi ilacı derken 200 ytl toplamda fiyat çıkarttı.ankarada güvenebilceğim bu işi yapan kimler var. yavru muhabbet kuşunu nereden alabilirim.ve birde fiyatları ne aradadır.yardımcı olursanız sevinirim.

img

yigitali

16 yıl 10 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kafesi ulustan alırsan sanıyorum ucuza bulursun .. ancak iyi bir kuşa daha fazlalarıda verilir . ingiliz muhabbet yavrularını 50 ye bulursun diye düşünüyorum msn:[email protected] ekle yardımcı olayım

img

ravenronin

17 yıl 9 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sen kızılaya baktın sanırım kafes uçuk fiyat ilaç filan diyede fiyatı yükseltmeye çalışmışlar sana ama ing gelince doğru 50 başlar arkadaşında ediği gibi gider yukarı doğru kuşuna göre fiyatlar değişir sen ince tüy ing beslemek istiyosun kalın tüy mü ??????????? [email protected]

img

nöbetci06

17 yıl 2 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ