Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

SUS TAVUĞUNDA 50 YIL.

Hayvan sevgisi derin bir arzudan doğmştur. Hiçbir menfaat beklemeksizin süs tavukculuğunda elli senesini bu uğurda harcayan (bu işin tutsaığı) altmış yaşında bir ureticiyiğim. Yarım asrı bulan çalışmalarımı ürünü olan tavuklarıma adeta bir baba şefkati ile bakıyor; büyütüyorüm. Onlarla bir insanmışçasına konşuyor tek tek hepsi ile ayrı ayrı ilgileniyorum.(ben bu işin alfabesini çoktan bitirdim) sevgisiz ve ilgisiz bu işin yapılamayacaığını belirtirim .Temennim daha saglıklı hayvan türlerini ürete bilmektir(sabırla dut yaprağı ipek olur) misali . .Evimin üst katını (süs tavuğu çiftliği)haline dönüştürdüm .Tüm zamanımı burada geçiriyorum.Onların içinde kendimi cennette gibi hisederim.Hayvanlarımın her biri hayatımın bir parçasıdır .Kataloğa göre üretim yapıyorum.Maksadım ticaret degil .Prensibim ya iyisi ;ya hiç.Aktif satıcı diğilim.Ancak katalog fazlalarını satabilirim.Orjinal ırk takası yapabilirim kalitelisini alır;kalitelisini de satarım.Bu branşta ciddi üreticilerle görüşmek ;tanışmak isterim deneyimlerimi onlarla paylaşabilirim .Üreticilerin ve meraklıların hep alıcı değil ; verici olmalarını da arzu ediyorum yeni neslin bu kanatlı hayvanları kataloglarda değil ; canlılarını görmeleri için uğraş veriyorum koleksiyonu hayatta tutmak o kadar kolay bir olay değildir deneyimli arkadaşlarla koleksiyonumu zenginleştirmek arzusundayım.Üntmamalıyız ki hayvanların dili olsaydı, onlardan çok şey öğrenirdik. İsmim REFİK YANIK telefonum 0536 2252608 Yerim İzmir de olup , satışlar bizzat evde yapılır.Gönderme yapılmaz . NOT: Civciv ve piliç satışlarımız bitmek üzeredir.

img

ryanik

17 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hepsievcilcom çok güzel bir site