Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

cüce HOLANDA LOP TAVŞANI ARIYORUM

Arkadaşlar Hollanda Lop tavşanı arıyorum... Şu sarkık kulaklılardan bir erkek bir dişi almak istiyorum. İstanbul Anadolu yakası msn : [email protected] bana ulaşabilirsiniz. Vereceğim rakam 40 ytl/adet dir... bu fiyattan satan arkadaşlar olursa iki adet(80 ytl) almayı planlıyorum.

img

akvaryumhobi

17 yıl 6 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb,

hollanda lop tavşanlarından bulabildiniz mi ?  satılık varsa haber verirmisiniz ?

teşekkürler.

slm arkadaşım bende sadece dişi arıyorum sen 40 ka bulursan bana sadece dişiyi 200 satarsın alıcıyım 160 kar yaparsın birde tavşan kalır sana holland lop fiyatlarından haberin yok heralde küfür eder gibi mesaj gönderiyorsun ayp ediyorsun

erho81 ? dişi damızlık istiyosun sanırım ? cep yada mail adresini yazarsan sevinirim arkadaşım .. [email protected] gsm : 0533 243 44 66

ben 150 verıyom bulursan 40a bana 90 tane gonder:P

Arkadaşım yavru hollanda 200-250 satışı var..Bu sayfaya yeni üye oldunuz sanırım..Artı cüce hollanda diye bişi yok hollanda lop tavşanı bile büyür..cüce kalmaz...siz en iyisi cavia besleyin..onlar bayağı cüce:))) artı 40 ytl ye muhabbet kuşu bile vermiyolar ...arkadaşın dediği gibi siz 40 a alın bize 200 e satın ..160 ytl kar edersiniz:)))

img

berkant_33

16 yıl 7 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım nıye tepki veriyorsunuz sitede isteyen istediği fiyata satar ki zaten 60 ytl yada 75 ytl ye satılan lop tavşanları var.yok mu? bu fiyatlara satanlar yalan mı söylüyor yani bırakın da ucuza bulmak isteyenlere karışmayın

img

hasanemirr

16 yıl 6 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yalan söylüyorlar veren varsa 75 den 5. 0000 ytl lik sipariş hemen verrim sen her söyleyene bakma arkadaşım maksa muhabbet olsun diye yazı yorlar bende de var 250 den aşa kimse fiyat istemiyorlar

tereciye tere satılmaz...bir ara L46 vatozları 500 tlden satıyodular..almanyada 50 euro idi 100 tl yani... kısaca türkiyede acımasız bir pazar var! tavşanlara gelince 20 euro almanyada...hobiciler satıyor... www.kijiji.de "hase" yazın tavşan demek almanca...veya http://bayern.kijiji.de/f-Tiere-Kleintiere-Hasen-Kaninchen-W0QQCatIdZ1329 40 tldir...10-20 euro...tüm masraflarıyla türkiye gelmesi 60 ı geçmez... yani bilemedin 80 olsun...tanıdık biri varsa direk kabinde de getirebilir ...thy son prososdur nedir bilmiyorum... ama avrupada bu tavşanlar 30 ile 100 tl arası değişiyor...üreticisini bulrusanız 20 tlden de alrısınız... verdiğim sayfaları inceleyebilrsnz...holland lop türüdür! burda da 40 dolar istemişler...http://www.hoobly.com/0/0/577114.html türkiye tanıdıgınız varsa gelmesi kolay...ben gelen piyasa değerlerini araştırdım... kimseyi bağlamaz bu araştırmamız... kim kaçtan satarsa elbette satar...

img

akvaryumhobi

17 yıl 6 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya siz genış caplı arastırmısısnnız guzel bi araştırma ama biz kıminle iletişime geçiçezz bu konuda kımden isticez tavsanı iletişim kurabilecegimiz bı numara msn bırakırsanız sevınırız

img

abdullah67

16 yıl 3 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ