Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

hakiki cüce hollanda lop tavşanlarım ve yavruları ( resimli ) - 3.sayfa

selam arkadaşlar

uzun tüylü cüce hollanda lop tavşanlarım ve yavrularının resimlerini sizlerle paylaşmak istedim .Anne ve baba her ikiside  cüce uzun tüylü ve yuvarlak kafalı hollanda lop tavşanlarıdır.bu sebeble yavrular tamamen orjinaldir. resimleri burdan vaktim oldukça eklicem isteyen arkadaşlar bana mail yoluyla ulaşabilirler.

msn:[email protected]

gsm:0532 235 37 24   

MERHABA FAZLA OLAN ERKEK TAVŞANINLA İLGİLENİYORUM İRTİBATA GEÇELİM

img

korgün

16 yıl 8 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaşlar

forumda fiyat açıklanmamaktadır.fiyat için lütfen iletişim kuralım.

fazla olan damızlık erkek tavşanımız satılmıştır.

Anne tavşanımızın yeni doğan yavrularını vaktim oldukça burdan eklemeye çalışıcam..

4 tanesi şimdiden ayırtıldı . diğerlerini satmak istiyorum.

isteyen arkadaşlar bana mail yoluyla ulaşabilirler.

slm sanırım sizde diğer bu sitedeki satıcılar gibi kime nasıl giderse tarzdan fiyat belirliyorsunuz madem ki bu forumlarda herşey yazılıyor neden fiyat yazılmıyor anlamış değilim

img

aliberkcan

16 yıl 8 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaşlar,

Damızlık hollanda lop tavşanlarımın sayısı arttıkça,yavru sayısı da artmakta ve fiyat çabuk satılması için dahada makul olmaktadır.çünkü evimdeki kapalı balkonumda ancak 10 tavşan için özel yer yaptırdığımdan daha fazlasını bakamıyorum .şu anda 3 çift damızlık lop tavşanım var.yavrular doğdukça en makul fiyatlarla en güzel tavşanlara sahip olabileceksiniz.

bu ilanımdaki  yavru loplar satıldığı için anne tavşanımız yeni doğum yaptığında başka bi başlık altında resimleri eklicem.

herkeze hayırlı ve mutlu günler dilerim .

img

1ncii

16 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ