Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

ÜCRETSİZ ANKARA KEDİSİ VE VAN KEDİSİ ARIYORUM

MERHABALAR ÜCRETSİZ OLMAK KAYDIYLA 2 VEYA 3 AYLIK DİŞİ ANKARA KEDİSİ YİNE 2 VEYA 3 AYLIK DİŞİ YADA ERKEK VAN KEDİSİ ARIYORUM.VAN KEDİSİNİ KENDİME ANKARA KEDİSİNİ EŞİM İÇİN ARIYORUM.AYNI EVDE KALACAKLAR ÜNİVERSİTE PERSONELİ OLDUĞUMUZDAN VETERİNER SIKINTISI BULUNMAYACAKTIR.VERECEK OLANLARIN KISIRLAŞTIRMA ŞARTI KOYMAMALARINI İSTİYORUZ.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

img

bald_

16 yıl 10 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

inşallah bulursun bende arıyorum

img

furky

16 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Aynı Şartlarda İran Kedisi de Arıyrum İnşaallah Buluruz Sanada Dua Ediyorum İnşaallah Sende Bende Buluruz

img

bald_

ÖZEL MESAJ

merhaba bizim erkek siyam kedimiz var. aşıları tam 4 yaşında yalnız. siz küçük arıyormuşsunuz. hep mama ile beslendi. tuvalety alışkanlığı var. eğer ilgilenirseniz ücretsiz vereceğiz. [email protected] mail adresim.

img

emeltr

17 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba 2,5 aylık ankara kedim var cok oyuncuu evde 2 kedim oldguu için sahiplendirmek istiyorum

img

riedel

16 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba bizim bembeyaz ankara kedimiz var yavru hala almak istiyormusunuz istanbul anadolu yakasındayız gelip bırakabılırzde

img

riedel

ÖZEL MESAJ

slm eğer bald almıyorsa ben alabilirim rield ankara kedisini ankaradayım ama haftasonu bırakabilirsen çok sevinirim

img

ekicimert

16 yıl 10 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ekcimert biz istanbuldayız ama ankaraya giden birileirni bulabilirsem eger yakın zamanda kediyi sana ulastırabılırım istersen mail adresim [email protected] kedinin fotograflarınıda yollayabilirim

img

riedel

ÖZEL MESAJ

Epeydir Sıhhatim Nedeniyle Siteye Giremedim.Bel Fıtığı Rahatsızlığım Var.Fıtık Patladı Diğeride Patlamak Üzere Bu 10 -15 gün İçinde Ameliyat Olmam Gerekiyor.Ama Kediyi İstiyorum Tabiki Resim Yollamanız Mümkünse Sevinirim. [email protected] MSN Adresim.En Kısa Sürede Size Dönerim.Erzurumda İkametteyim.Yollama İmkanı Olursa Ben Buradan Alabilirim

img

bald_

ÖZEL MESAJ

Sevgili riedel, Ankara kedisine bende talip olabilirim. Bakım konusunda hiçbir şüpheniz olmasın, ailede kediyi seven ve bakmayı bilen kişiler var. Fakat bende Bursada`yım. Duruma göre İst`e kediyi almaya gelebilirim bile. İlgi alakanız için şimdiden teşekkürler.

img

cenky

16 yıl 9 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ