Diğer Evcil Forumları > Tavşan
BİR SORUM VAR
Benim yaklaşık bir yaşında bir tavşanım var. Son zamanlarda biraz daha saldırgan gibi oldu acaba büyüdükçe başka tavşanlara ihtiyaç mı duyuyodur?Cevap yazarsanız sevinirim:)
KENDİNE EŞ ARADIĞINDAN VE YALNIZ HİSSETTİĞİNDEN DOLAYI SALDIRGAN OLUYORDUR.VEYA TRAVMA SONUCU BİR YERİNDE AĞRISI OLABİLİR.BİR VETERİNERE GÖTÜREBİLİRSİNİZ.
tavsanının cinsiyeti, yaşadığı ortam, beslenme durumu onda bu tür davranıs bozukluklarına yol açabilir. biraz bilgi verirsen yardımcı olmaya çalısalım...
cinsiyeti erkek. Balkonda ahşap baya büyük bir yuvası var. geceleri hariç balkonda dolaşıyor. Arada eve alıyoruz. Genelde havuç ve her türlü yeşillik yiyor ama onun dışında da birçok şeyi yiyor yani. Özellikle akşamları dışarıda durmak istemiyor. Sürekli balkonun kapısına vuruyor karanlıktan korkuyor olabilir mi?yardımcı olursanız sevinirim.
tavsanlar karanlıktan korkmazlar, karanlıkta son derece ileri görme yeteneklerine sahiptirler. tavsanının yasını yazmamıssın ama eğer yetiskin bir erkek ise yalnızlık sıkıntısı çektiği için bu tür değisik davranıslarda bulunuyordur...
tavsanının bir yasında olduğunu yazdığını farkettim. kendisine bi es istediğine emin olabilirsin...
verdiğin bigiler için teşekkür ederim ama bizim evimiz 2 tavşan bakmaya uygun değil. biz evde 2 tavşan bakamayız. acaba eş bulmamak çok problem olur mu? ne yapabiliriz?
Ben sürekli olgun bir tavşan alıyordum. Ama hemen ölüyolardı. En sonunda yavru aldım. Sana tavsiyem eş al.