Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
KULUÇKA MAKİNELERİ-PARÇALARI
elimde her boyutta her çesit yumurta için yuksek verim sağlayacak 0,01 derece hassas elektronik termostatlı makineler, ve makine hazırlamak isteyenlere orijinal kutusunda kullanım klavuzu ile birlikte enerji tasarrufu saglayan elektronik ve mekanik kulucka termostatları,istenen kuvvette ısıtıcılar mevcuttur.isteyenlere resimlerini gonderebilirim. tel:0232 369 18 64 --- 0539 209 16 22 [email protected] (izmir)
ilanım günceldir...
kardeş selam hassas termostatın fiyatı nedir
1 derece hassas elektronik termostat 75 ytl dir.mail adresimden bana ulaşırsanız resimlerini gönderebilirim. [email protected]
hazır makinaları kaca satıyordunuz?
hazır makineler;150 ytl den başlıyor.istenen boyutta,istenen tohumlu yumurtaya uygun olarak var.
toro dostum.. kuluçka makinelerinin fiyatları 100-150 ytl civarında.hemde kurulu düzen.bence 75ytl çok.tabiki bu benim fikrim.malını kötülemiyorum fiyatı yüksek sadece saygılar
kanatlı dostları; düşük fiyatlı da makineler var,ancak onların termostatları yeteri kadar hassas değil.bendekiler ise az enerji ile maksimum verimi ve mümkün olan en az zamanda çıkımı sağlar.yüksek verim alınmak isteniyorsa kuluçka makinelerinde ucuz termostat kullanılmasını tavsiye etmem...(toros)
ben yeni üretime başlamak istiyorum acemi bi düzey olacaktır benim alabileceğim yada kurabilecğim imkanlarım 50-75 tyl arası tavsiyeniz varsa sevinirim teşekkür ederim .... msn adresim [email protected]