Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

KULUÇKA MAKİNELERİ-PARÇALARI

elimde her boyutta her çesit yumurta için yuksek verim sağlayacak 0,01 derece hassas elektronik termostatlı makineler, ve makine hazırlamak isteyenlere orijinal kutusunda kullanım klavuzu ile birlikte enerji tasarrufu saglayan elektronik ve mekanik kulucka termostatları,istenen kuvvette ısıtıcılar mevcuttur.isteyenlere resimlerini gonderebilirim. tel:0232 369 18 64 --- 0539 209 16 22 [email protected] (izmir)

img

toro

18 yıl 1 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilanım günceldir...

img

toro

ÖZEL MESAJ

kardeş selam hassas termostatın fiyatı nedir

img

devine

20 yıl 10 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

1 derece hassas elektronik termostat 75 ytl dir.mail adresimden bana ulaşırsanız resimlerini gönderebilirim. [email protected]

img

toro

ÖZEL MESAJ

hazır makinaları kaca satıyordunuz?

img

rozgen

18 yıl 1 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hazır makineler;150 ytl den başlıyor.istenen boyutta,istenen tohumlu yumurtaya uygun olarak var.

img

toro

ÖZEL MESAJ

toro dostum.. kuluçka makinelerinin fiyatları 100-150 ytl civarında.hemde kurulu düzen.bence 75ytl çok.tabiki bu benim fikrim.malını kötülemiyorum fiyatı yüksek sadece saygılar

img

bahtiyar02

20 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kanatlı dostları; düşük fiyatlı da makineler var,ancak onların termostatları yeteri kadar hassas değil.bendekiler ise az enerji ile maksimum verimi ve mümkün olan en az zamanda çıkımı sağlar.yüksek verim alınmak isteniyorsa kuluçka makinelerinde ucuz termostat kullanılmasını tavsiye etmem...(toros)

img

toro

ÖZEL MESAJ

ben yeni üretime başlamak istiyorum acemi bi düzey olacaktır benim alabileceğim yada kurabilecğim imkanlarım 50-75 tyl arası tavsiyeniz varsa sevinirim teşekkür ederim .... msn adresim [email protected]

img

wazgecilmezim

17 yıl 10 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ