Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

Satılık Kongo Jako

Çok zor verdim bu kararı.Kocaeli`de okuyacağım için haftada en fazla 2 gün görebileceğim papağınımı.Ailem olacak yanında ancak Jakolar çok ilgi istiyorlar malum.Bir süre ilgilenmeyince de hemen kızıyorlar.Çok ama çok alışmama,ailemden bir fert gibi görmeme rağmen çok sağlıklı Jako`mu satıyorum.Satış nedeni sadece Jako`mun iyi olması ile ilgili. Meyve sebze yiyor,Fısfısla banyo yapmaya bayılıyor.Hırlaması yok.Bir şeye kızarsa çook hafif hırlıyor.Küçük bir kafesi var. Vitte Molen ve Vitakraft marka 1er tane büyük paket yem var.Henüz alışmadı onlara.Ama onları da vereceğim yanında.Bit spreyi vs. birçok aksesuarı mevcut. Çok hareketli,müzik duyduğunda inanılmaz güzel ıslıklar çalıyor.Sanırım öpücük de atıyor bazen.Ya da ben benzetiyorum.Ama hakikaten harika ıslıklar çalıyor.Konuşması çok yakındır. Çok sağlıklı,herhangi bir sorunu yok. 1.5-2 yaşları arasında sanıyorum ki. Aşağıda da resmi var.Fiyat için 650 YTL diyorum.Pazarlık payı da var tabii ki.Yeter ki ona çok çok iyi bakabilecek bir kişi-aile bulayım.Çok zor olacak ayrılmak.Baya bağlandım.Ama çok ilgilenemessem kuş için de kötü olacak. :( Cep telefonum: 05354969389 numaram.Mesaj atabilirsimiz.Ya da arayabilirsiniz.Dilerseniz özel mesaj da atabilirsiniz. İyi akşamlar.... İyi akşamlar.... http://i36.tinypic.com/6rkkme.jpg

img

solidfb

18 yıl 1 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hangi İldesiniz Arkadaşım? Mail adresinizi yazabilirmisiniz?

img

parrotoner

16 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ