Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

lütfen yardım edin

bu 2. ilanım sizde biliyorsunuz ördeğin terasta bakılmayacağını hele bu bir yeşilbaş sa ona su lazım yeşillik lazım toprak lazım. arkadaşlar elimdeki ördeğe daha fazla eziyet çektirmek istemiyorum yeterki bakabilecek biri aranızdan çıksın fiyat önemli değil hayvana üzülüyorum karanlıkta yaşayıp gidiyor. eğer paranız yoksa bakabileceğim başka bir hayvanla takas yaparım. msn adresim: [email protected]

kardeş ördeğini ben alabilirim bende de birtane dişi pekin ördeği var 5 aylık tavuğun altına koymuştum yumurtasını tek çıktı büyüdü şimdilerde yumurlamaya hazırlanıyor.bende onun yanına bir eş arıyordum ne zamandır.isabet olmuş. cevabını bekliyorum msn:[email protected]

img

ugurayvaz29

16 yıl 8 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım akşam msnye girmiştim ben sana ayzdım ama cevap vermedin.ben gebzede oturuyorum ördeği bana ulaştırman sorun olmaz otogardan buraya gelen direk arabalar var. ister satarsın ördeğini istersen sana yerine güvercin veririm bende bir çift baştankara dedikleri güvercin var onlarında altlarında yavruları var yakında yeme düşerler istersen yavruları sana gönderirim. ben bu cinsi sevdiğim için sadece bu çifti besliyorum görünüşleri çok güzel olduğu için. senin ördeğe gelince daha yavrumu 3 aylık mı yoksa üç aydırmı sende.?

img

ugurayvaz29

16 yıl 8 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeş eğer araban varsa gel al ben otobüslerle uğraşamam ayrıca güvercinlede takas yapmam.

img

_rmzna_

16 yıl 8 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ