Diğer Evcil Forumları > Tavşan
köpükcüğüm
selam arkadaşlar tavşanım köpük ve ben aranıza yeni katıldık.köpük benim 4 aylık dişi tavşanım.forumunuzu köpük aramıza katıldığından beri takip ediyorum.hepinizin yadığı mesajların her birinde köpükten bir parça buldum.faydalı bilgiler edindim.öncelikle bunun için sizlere çok teşekkür ederim. çalıştığım için köpükle fazla ilgilenemiyorum aslında ama annem gündüz onun yanında ve ona benden daha çok alışmış durumda.hatta geçen gün kardeşimin gözü gibi baktığı ses sisteminin kablolarını kemirdiğinde bile onun etekleri altında saklandı.annem çağırınca kulakları havaya dikip zıplaya oynaya onun yanına gidiyor ve başlıyorlar oynamaya :) ama gün içinde çok özlüyorum onu ve hemen telefona sarılıyorum annemden bilgi alıyorum napıyor ne ediyor diye:) aslında bir sorum var sizlere üzerinde uzun zamandır düşünüyorum acaba köpüğe bir eş alsam mı ve alacağım tavşanın türü ne olmalı?bu konuda da yardımcı olursanız çok sevirim arkadaşlar çok teşekkür ederim şimdiden
4 aylık bi disi tavsan yavru yapmak için biraz genç. 6 aydan önce yavrulatmamanı tavsiye ederim. alacağın erkek tavsan seninkiyle aynı türe ve yaşta olursa uyum sürecini daha çabuk atlatırlar...