Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım

Mesaj Ekle

kuşlarım çiftleşmiyor ne yapmalıyım?

arkadaşlar bnm 1 tane 4,5 yaşında erkek 2 yaşlarındada 2 tane dişi kuşum var.ama erkek çiftleşmeye yanaşmıoyor ne yapmalıyım?

img

poyraz_94

16 yıl 8 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm abi benim 2 tane genç sağlıklı kuşum var biri erkek diğeri dişi dişi.abi dişi erkeğe ne kadar yanaşsana erkek kaçıo.ben bu işten bişe anlamadım.aslında tersi olması lazım ciftleşmeleri için ne yapmalıyım. yuvalıklarını bile koydum .yardım lütfen.plsss

img

emre_ts

16 yıl 7 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yaw abi sinr oldum kuşlarımı seviyorum ama çiftleşmiolar.abi bir gün erkek mubiş almaya karar verdim.aldım 1hafta sonroda ona dişi aldım ama erkek dişinin suratına bakmıo.bakımlarını özenle yapıyorum yuvalıkları var.

img

emre_ts

ÖZEL MESAJ

bunlarda kuşlarım arkdşlar cok önemli benim için bu mesele yardım pls http://www.upload.gen.tr/resim.php/s2/5t0lkgvz/Emre001a.jpg.html

img

emre_ts

ÖZEL MESAJ

senn pls demeni s.... olum git başka bir başlıkta konu aç burda ne die konu açıon lan

img

poyraz_94

16 yıl 8 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım ben kuşlarına baktım kuşların 2side erkege benziyo ki birtanesi daha yavru eş zamanına çok var onun daha beklemen gerek burun renklerine bak kahve rengi dişi mavi erkek olacak

img

beko_41

16 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ