Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

İshalden kurtarmak için ne yapmam gerekir...

Merhaba... Bana verdiginiz açıklayıcı bilgiler için teşekkür ederim. Köpeğim bir kaç gündür ishal ve iştahı azaldı. Bu sabah biraz zorlayarak biberonla süt içirdim. Kusmuş ve ishali devam ediyor. Ama ishalinde kan yok. Karnından tuttuğum zamanda inliyor sanırım karnı ağrıyor. Süte ve mamaya devam ediyorum. Veterinerimi aradığımda bu aşamada bir şey yapamayacağını, çorba ve bir çay kaşığı asipirin ve gazoz karışımı vermemi söyledi. Bunun faydası olurmu. Lütfen bana yardımcı olun, köpeğimi kaybetmek istemiyorum...

img

cyoto

19 yıl 9 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım ishal bir hayvana süt verilmez bu bir .ikincisi hangi ildesin bu veterinerin nasıl doktor ve köpeğin yavru mu yetişkin mi eger istanbuldaysan sana bir doktor tavsiye edebilirim.sen sütü kes.karnı agrıyor diyorsun gazı olabilir .en kısa zamanda sorularımın cevabını bekliyorum eger geç kalırsan hayvanı kaybedebilirsin acele et bence

img

whıteangel72

19 yıl 11 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kesinlikle süt verme daha beter yapar,normal zamanda da süt verirken ılık ver soğuk süt gaz yapar.Benimki de çok ciddi bi bağırsak enfeksiyonu geçirmişti,vet.bir iğne vurmuştu ve bir de hap vermişti bence hemen iyi bir vet.bulmalısın.Bu arada haşlanmış patatesi doğrayıp üstüne de biraz nane serpebilirsin,eğer yemek istemezse elinden beslemeye çalış. Geçmiş olsun...

img

ptk

20 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ne hastayken nede normalken asla süt verme hatta kendi yediğin şeylerden bile verme sadece mamsıyla besle ishali şiddetliyse en yakın vet. e git ve serum takılsın su kaybından köpeğini kaybedebilirsin

img

spooky1

19 yıl 9 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ