Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
herkez okusun onemli!!!!
130 lıtrelık akvaryum 15 paket kum ısıtıcı ıc hava fıltresı ıkı orta boy mango koku (kutuk) ozel olarak yaptırdıgım cok saglam ve guzel masası ısık tesısatı us kapak ıptalı komple cam doseme ek olarak kapagıda var tabı ______20 CM BOYUNDA SILVER AROWANA______ arka dekor resmı tamamen cızıksızdır ve sıyah cercevelıdır garantı verırım almak ısteyen varsa arasın benı satma sebebım ıngıltere yolu var o yuzden :)05367350007 200 ytl fıyat verıyorum pazarlık yaparız ama bunca sey verıyorum sızde bana yardımcı olun:) okudugunuz ıcın saolun:) lol
Selam kurtan ; Dostum verdiğin fiyat çok uygun . Alıcıyı kısa zamanda bulursun umarım.
cok tesekkur ederım bende uygun dıye dusunuyorum ama arayan hala bıseyler yap dıyolar yınede onemlı degıl tabı maksat paylasım olsun dımı:)
Selam kutan ,; Ben olsam daha ucuza vermezdim
arkadaslar cok sıkıstım ve 160 dıyorum pazarlıksız ısteyen varsa hemen verıcem ama pazarlık ıcın aramayın ıı gunler
Selam ;
Arkadaşlar akvaryuma yeni başlıyanlar için çok uygun bir akvaryum.. Aparatlarının yenisi nerdeyse o fiyat eder.Birde Arowana var.İhtiyacı olan kaçırmasın bence Ben akvaryumu büyütmemiş olsam tür üretmek için alırdım
Kutan dostum dahada aşağıya inme.Bırakabileceğin bir yere koy akvaryum ve aparatları Arowananıda sat bence...
DEEPFISHING48 abı vallahı yardımcı oluyosun dıye demıyorum ama senı hakkaten taktır edıyorum eskıden berı hep ıltıbattayız gıtmeden once gorusmek ısterım vallahı ya dedıgın dogru akvaryumu koyarım en ıyısı satılmazsa [email protected] burdanda konusalım abıcım ıı gunler dılerım sana:)
satıldı arkadaslar 200 ytl den :)